Anders Style & House of KiKi CNVV logo

Wat is CNVV?

Het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten van House of KIKI (CNVV) biedt, particuliere huiseigenaren, makelaars, woningcorporaties, hypotheekverstrekkers, banken en notarissen de mogelijkheid in contact te komen met een gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist. Het CNVV geniet landelijke naamsbekendheid en speelt, middels een uniek concept, in op de behoefte van personen of instanties die woningen in de verkoop hebben staan; namelijk middels een snelle aanpak (en relatief laag budget) een te koop staande woning verkoopklaar maken, zodat deze tegen de hoogste prijs, binnen relatief korte tijd, verkocht kan worden.

Wat doet een Verkoopstylist van House of KIKI?

Een House of KIKI verkoopstylist is specialist in het optimaal presenteren van een woning en zal, in tegenstelling tot traditionele verkoopstylisten die enkel advies geven, daadwerkelijk DIRECT aan de slag gaan in een te koop staande woning en deze na de restyling fotograferen! Hierdoor kan de woning binnen gemiddeld twee dagen optimaal gepresenteerd worden op o.a. Funda. Verkoopstylisten opgeleid door House of KIKI zijn gecertificeerd en staan voor kwaliteit, efficiëntie en continuïteit.

Waarom een huis verkoopklaar maken?

 Uit onderzoek van House of KIKI (september 2009 en maart 2012) is gebleken dat woningen die verkoopklaar worden gemaakt door een House of KIKI verkoopstylist, aantoonbaar sneller verkocht worden!

Zo wordt 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, binnen 3 maanden verkocht na restyling door een House of KIKI verkoopstylist. Vandaar de samenwerking met diverse grote makelaarspartijen.

Anders Style - CNVV - House of KIKI

Verder is Anders Style aangesloten aan het netwerk “VERKOOPCOACH”.

Naast verkoopstylisten, die een te koop staande woning kunnen restylen met de meubels van de klant, heeft het CNVV ook 20 verkoopcoaches in haar netwerk.

Een verkoopcoach is het verlengstuk van een makelaar en biedt de volgende diensten aan:

Maken van professionele verkoopfoto’s
Schrijven van teksten voor de verkoopbrochure
Verzorgen van de rondleidingen
Verzorgen van 2D plattegronden en/of 3D impressies
Inrichten van leegstaande woningen
Meubelverhuur
Professioneel opslaan van meubels
Begeleiden van ‘Open Huis’

MAKELAARSLAND “verkoopcoach en makelaars”

De diensten van de Verkoopcoach zijn een perfecte aanvulling op makelaarsdiensten. Jeroen Stoop, directeur van Makelaarsland, zag al snel het profijt van de Verkoopcoach van House of KIKI in;
“Het belang van een uitstekende woningpresentatie op Funda is tegenwoordig essentieel. Normaliter verzorgen verkopers van Makelaarsland zelf de presentatie. Met de diensten van ‘De Verkoopcoach’ is er een prachtige aanvulling voor onze klanten die geen tijd hebben om dit onderdeel zelf te verzorgen of simpelweg de best mogelijke presentatie op het internet willen hebben”, aldus directeur van Makelaarsland Jeroen Stoop.