Anders Style

Pinterest Welke Facebook LinkedIn YouTube Google+

Interieurontwerp, Realisatie & Styling

Leuk dat u geïnteresseerd bent in Anders Style, hét Inspiratieplein voor:

Interieurontwerp, *styling, *3D tekeningen, *kleurenadvies, *lichtplannen.
Bent u op zoek naar nét even wat anders op het gebied van interieurontwerp?

Of wilt u eens kennismaken?

Neemt u gerust contact met mij op!

Jutta Junge Wentrup Anders Style

Wie is Anders Style?

Welkom, Jutta Junge-Wentrup.

Al mijn hele leven zijn huizen en decoratie mijn passie waarbij ‘Net even anders’ en de natuur mijn grootste inspiratiebronnen zijn. Ik doe het graag Anders dan Anders…..denk ‘out of the box’ … bedenk nieuwe ideeën… creëer unieke en persoonlijke stijlen! Ook kom ik op nieuwe ideeën door beursbezoeken in bijvoorbeeld steden als Milaan, Frankfurt, Hamburg, Amsterdam, Keulen en Kortrijk of in winkels en andere landen.

Anders Style staat voor:

Daarnaast volgt Anders Style voortdurend nieuwe trends en waarborgt uiteraard úw stijl!

Ervaring interieurstylist

Deze passie is niet zomaar ontstaan…

In interieurstyling heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring als ook in decoratie en styling. Mijn ervaring omvat o.a. als eigenaar van een grote home decoratiewinkel in Werther Westfalen in Duitsland. Het stylen van etalages waren mijn absolute passie, die ik daarin volledig tot uiting liet komen. Trouwens zijn de snoepjes “Werther’s Original” naar deze stad benoemd.

Daarnaast heb ik voor winkels en woningen indelingen ontworpen en laten uitvoeren door verschillende aannemers. Hierbij was de rol van binnenhuisarchitecte mij op het lijf geschreven. Sinds 2001 woon en werk ik in Nederland samen met mijn lieve man en twee fantastische dochters.

Gecertificeerd binnenhuisarchitect en interieurstylist

Door de opleiding ‘Binnenhuisarchitectuur’ en ‘Interieurstyling’ te volgen heb ik nog meer verdieping aan mijn passie voor huizen en decoratie ontwikkeld. Deze passie wil ik met Anders Style graag inzetten om uw wensen op het gebied van interieurontwerp te vervullen!

Ik luister naar uw wensen, stijl en ideeën en bekijk de woning of bouwtekeningen. Samen bepalen we het uitgangspunt. Een ontwerp is heel persoonlijk. Geen mens is het zelfde en u wilt niet het gevoel hebben dat uw woonkamer een kopie is van zoveel anderen.

Met oog voor detail, ruimtelijk inzicht, beelddenker en gevoel voor sfeer en kleur vertaal ik dit graag naar een ontwerp dat bij u past. Nieuwsgierig? Vragen? Neemt u gerust contact met mij op. Ik verheug mij erop om kennis met u te maken.

Met een creatieve groet,

Jutta Junge-Wentrup