Dat komt mooi uit, want tijdens het WOONevent op zondag 11 september kun je tegen een kennismakingstarief van € 15,00 – 20 minutenlang advies op maat krijgen.

Reserveer een tijdstip!

Ik geef graag antwoord op indeling, kleurgebruik, het combineren van stijlen of een kleine interne verbouwing?

Op 12 september staan de deuren van ‘De Woonindustrie’ open voor consumenten. Op deze dag kun je een kijkje in de keuken nemen bij fabrikanten en distributeurs van interieur producten.

De Woonindustrie (voorheen Home Trade Center) is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² vinden vakbezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. Meer dan 150 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten.

Als exposant ontmoet je hier in een professionele omgeving retailers, retailorganisaties en beroepsverenigingen, projectinrichters, interieurstylisten, interieurfabrikanten/agenten en de vakpers.

Het is niet mogelijk als consument om aankopen te doen, maar je bent welkom voor interieurinspiratie en advies.

Bezoekadres:

Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
routebeschrijving

De Woonindustrie Anders Style