Interieuradvies, ontwerp, realisatie en styling

1 Home Kleuren en materiaalplan uitwerken Anders Style DSC1729

Je bent toe aan een ander interieur. Bijvoorbeeld omdat je gaat verbouwen of verhuizen. Je hebt wellicht al een idee van wat je mooi vindt. Maar je weet niet hoe je dat vertaalt naar de juiste indeling, kleuren en meubels voor thuis of op kantoor.

Als interieurontwerper help ik met het creëren van natuurlijke interieurs voor particulieren en bedrijven. Met mijn kennis en creativiteit sta ik aan je zijde. Jouw wensen vormen de rode draad om tot een stijlvol en functioneel interieur te komen.

Het resultaat: een unieke ruimte die jouw identiteit laat zien.

Neem vrijblijvend contact op

Voor dit jonge gezin uit Haarlem mocht Anders Style meedenken over de indeling en inrichting van hun nieuwe royale, vrijstaande woning in Apeldoorn.

Het is een prachtige jaren ’20 woning. Het huis stamt uit 1921 en is sindsdien meerdere keren verbouwd, in 1997 en 2008. De nieuwe bewoners wilden de benedenverdieping graag een compleet nieuwe indeling geven om het helemaal aan te passen naar hun persoonlijke woonwensen als jong gezin.

Om dit te bereiken werd tussen de keuken en woonkamer een muur weggehaald, werd er een kookeiland gerealiseerd en wisselden de oorspronkelijke woonkamer en eetkamer van plek.

apeldoor verbouwing anders style 1 1635924922

Moodboard

Op basis van de wensen van de toekomstige bewoners maakte ik een moodboard met een natuurlijke look. De kleur van licht hout en riet is naturel en zacht. De bruintint versterkt het aardse effect. Door lichte tinten en bruin te combineren met planten en vergrijsde groentinten, ontstaat een gevarieerd kleurenpalet.

apeldoor verbouwing anders style 4 1635924922

Een duurzame jarentwintig woning

Bij deze verbouwing stond duurzaamheid centraal. Omdat het zo’n prachtig, karakteristiek pand is, is het heel mooi om een aantal originele elementen te behouden. De oude, houten deuren werden hergebruikt en geven de woonkamer echt karakter.

In jaren ’20 woningen, heb je vaak te maken met een voorkamer en achterkamer. De glazen schuifdeuren maken de grote ruimte wat knusser. Het woongedeelte en eetgedeelte zijn makkelijk van elkaar af te scheiden. De glazen schuifdeuren vormen een stoere tegenhanger bij de klassieke deuren. Door het vele glas is er veel lichtinval en interactie tussen beide ruimten. De openhaard, verwerkt in de wand naast de schuifdeur, zorgt voor een speels doorkijkje en maakt dat je zowel op de bank als aan de eettafel van het haardvuur kunt genieten.

apeldoor verbouwing anders style 3 1635924922

Kookeiland met bar

Een bar in de keuken is ideaal voor een snelle kop koffie of een ontbijtje, maar ook urenlang borrelen met familie en vrienden.

Een keukenbar biedt bovendien meer werkblad, veel opbergruimte en een knusse zitplekken om te kletsen, terwijl er gekookt wordt.

apeldoor verbouwing anders style 5 1635924922

Binnen en buiten genieten

Ik heb de natuur van buiten naar binnen gebracht, door natuurlijke materialen en kleuren te gebruiken. Het overdekte terras is veel meer betrokken bij het woongedeelte. Door de indeling en het materiaalgebruik wordt de woning veel lichter.

Wil jij ook hulp bij het inrichten van je huis?

Ik maak graag een interieurplan voor je. Neem contact op, dan plannen we snel een kennismaking om jouw woonwensen te bespreken.

Plan een afspraak

jutta junge wentrup verbouwing anders style 6 1635924923

Recente projecten

Hieronder vindt je een impressie van een aantal recent afgeronde projecten. Bij mijn portfolio kun je meer voorbeelden bekijken.

Bekijk portfolio

Verbouwing Apeldoorn

Verbouwing van een royale vrijstaande woning.

Hoe pas je een enigszins gedateerde woning aan naar de woonwensen van een jong gezin? Dit gezin groeide uit hun knusse woning in Haarlem en verhuisde naar een ruime, vrijstaande woning in Apeldoorn. De nieuwe bewoners wilden graag een compleet nieuwe indeling van de eetkamer, keuken, hal en bijkeuken.

Grondige renovatie van de kerk 'De Open Poort'

Grondige renovatie van de kerk ‘De Open Poort’

De Open Poort in Hattem was toe aan een grote renovatie en een meer eigentijdse uitstraling. De kerkgemeente bestaat uit jongeren, ouderen en gezinnen. Naast de traditionele rol, heeft het gebouw meerdere functies. Het is een plek waar mensen samenkomen en zich thuis voelen. Gastvrijheid, ontmoeten, natuur en verbinden vormden het uitgangspunt van het ontwerp.

Jutta.jpg
over_jutta.jpg

Over mij

Ik ben Jutta Junge-Wentrup en heb ruim tien jaar ervaring als binnenhuisarchitect en interieurstylist. Zoals de naam’ Anders Style’ al zegt, ontwerp en stileer ik out of the box. Zo krijg je altijd een fris en verrassend interieurontwerp.  
Vanaf de eerste kennismaking neem ik uitgebreid de tijd om je goed te leren kennen. We bespreken je smaak, je voorkeuren en je leefstijl, om ervoor te zorgen dat de ruimte straks echt jouw stijl weerspiegelt.

Meer over mij

Vertel me meer over je interieurwensen

Een kijkje achter de schermen