Artikel in de Dijkpoorter Maart 2016 

Anders Style voor Interieur- & Vastgoedstyling nieuw in Hattem…

Hattem – Jutta Junge – Wentrup uit Hattem is een bedrijf gestart in Interieur- & Vastgoedstyling, onder de naam Anders Style. Als binnenhuisarchitect en interieurfotograaf zorgt ze ervoor dat uw – bewoonde of leegstaande – huis opvalt tussen alle te koop en te huur staande huizen op internet. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de woningen die al 1,5 jaar te koop staan, gemiddeld binnen 3 maanden worden verkocht na restyling en het plaatsen van goede en professionele fotos door een House of KIKI verkoopstylist. Jutta Junge – Wentrup van Anders Style is ook door House of KIKI opgeleid en biedt naast styling en interieurfotografie, het maken van 2D plattegronden en 3D impressies.

Met haar passie voor huizen en gevoel voor styling en interieur, startte Jutta Junge-Wentrup vol vertrouwen haar bedrijf. “Het lijkt misschien gek om te investeren in een woning waar je toch weggaat. Maar als je weet dat de eerste internet-blik op je woning voor 95% bepaalt of er wel of geen afspraak voor een bezichtiging wordt gemaakt, begrijp je het belang van een goede presentatie. Het aanbod op Funda voor Zwolle en omgeving is nu zo’n 6340 woningen groot. De eerste 6 weken zijn het belangrijkst om potentiële kopers te interesseren. Een juiste woningpresentatie, die een zo breed mogelijke doelgroep aanspreekt, helpt daarbij.

Ook voor huizen die al langer in de verkoop staan, loont het om een nieuwe presentatie te laten maken door Anders Style. Het verlagen van de vraagprijs (met stappen van 5000 euro of 10.000 euro) is namelijk veel duurder.

Jutta Junge – Wentrup

Anders Style Hattem

info@andersstyle.nl

06-21926966

www.andersstyle.nl

Dia1

Dia2