Interieurontwerp PARTICULIER

Gaat u verbouwen of bent u toe aan een nieuwe wooninrichting? Of begint u met een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning?

Wat goed dat u dan op deze pagina terechtgekomen bent! Mijn interieurontwerp zorgt ervoor dat uw nieuwe thuis ook echt als thuis zal voelen.

Thuis in smaak en stijl

Iedereen zoekt naar balans in zijn of haar leven. Het is daarom belangrijk om thuis een harmonieuze basisrust te creëren. Een basisrust waardoor u de drukte van alledag achter u laat. In een leefomgeving waarin u zich helemaal ontspant, voelt u zich ook helemaal in uw element.

Als beelddenker met ruimtelijk inzicht heb ik een goed gevoel voor sfeer en kleur. Graag vertaal ik dit naar een ontwerp dat volledig bij u (en uw gezin) past.
Bij nieuwbouw of verbouwing stel ik een lichtplan op zodat u op de juiste plekken lichtpunten heeft.

Interieurontwerp op maat

Het succes van een volledige (her)inrichting staat of valt met een goed interieur totaalplan. Een goed doordacht plan waarmee u de juiste balans en sfeer in uw huis creëert. Een plan waarop u kunt terugvallen in de periode van uitvoering. Waarmee u door de bomen het bos blijft zien.

Mijn interieurplan bestaat uit:

 • Kennismaking gesprek (vrijblijvend)
 • Inventarisatiegesprek
 • ‘Vind je woonstijl’ (optie)
 • Sfeercollage
 • Plattegrond 2D (gebaseerd op de originele indeling)
 • 3D-aanzichten
 • Kleurplan
 • Meubilair- en materiaaladvies
 • Bespreking van het concept
 • Verlichtingsplan
 • Akoestiek advies (optie)
 • Stylingadvies (optie)
 • Eindbespreking

Met een goed interieurplan voorkom je miskopen die achteraf niet bij uw interieur passen en/of te groot of te klein voor de ruimte zijn.

​Van wensen naar werkelijkheid

​In alle openheid luister ik aandachtig naar uw ideeën en geef aan wat de voor- en nadelen voor u zijn. Door u goed te leren kennen, voel ik goed aan wat wel en niet bij u past. Met oog voor detail werk ik alles (ontwerp en inrichting) nauwkeurig uit. Ik denk graag net even anders, gebruik de natuur als inspiratiebron en werk met hoogwaardige materialen.

Ik ontwerp zelf meubels en werk nauw samen met interieurbouwers waardoor ik volledig onafhankelijk ben van al bestaande meubelen (merken) in woonwinkels. Ook kan ik bestaande meubelen opnieuw laten stofferen zodat u niet per se nieuwe meubelen  hoeft te kopen. Uiteraard houd ik ook rekening met uw bestaande meubelen.

Kortom, ik help u graag met het opstellen van uw interieurontwerp, waardoor uw woonwensen werkelijkheid worden.

​Bent u over een aantal elementen in uw interieur al tevreden? De onderdelen van mijn interieurplan zijn ook apart aan te vragen. Kijk ook gerust eens bij Kleuradvies, Lichtadvies, Stylingadvies, Meubelontwerp, Akoestiek advies en ‘Vind je Woonstijl’.

Shopcoach voor uw interieurontwerp

Er wordt zoveel aangeboden op het gebied van interieur dat het u keuzestress kan geven. Ik ga met alle liefde mee naar de interieurwinkel. Met mijn kennis en ervaring sta ik u dan met raad en daad bij. Graag laat ik uw interieurwensen werkelijkheid worden en zorg ik dat u de focus houdt op het interieur dat echt bij u past.

Uitvoeren van uw projectplan

Indien gewenst kan ik uw interieurplan ook helemaal tot in de puntjes uitvoeren.
Ik neem graag de projectleiding en coördinatie op me en beschik over een uitgebreid, betrouwbaar en vakkundig netwerk dat de geplande werkzaamheden snel uit kan voeren. Daarmee neem ik u heel veel werk uit handen.

Wilt u in uw woning een ruimte volledig (opnieuw) inrichten?
Neemt u dan gerust contact met mij op om na te gaan wat ik voor uw thuissituatie kan betekenen. Ik verheug mij erop om kennis met u te maken.

Vertel me meer over uw woonwensen

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com