Anders Style

Pinterest Welke Facebook LinkedIn YouTube

Interieurontwerp totaal

Gaat u verbouwen of bent u toe aan een nieuwe wooninrichting? Of begint u met een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning?

Wat goed dat u dan op deze pagina terechtgekomen bent! Mijn interieurontwerp zorgt ervoor dat uw nieuwe thuis ook echt als thuis zal voelen.

Thuis in smaak en stijl

Als beelddenker met ruimtelijk inzicht heb ik een goed gevoel voor sfeer en kleur. Graag vertaal ik dit naar een ontwerp dat volledig bij u (en uw gezin) past.
Bij nieuwbouw of verbouwing stel ik een lichtplan op zodat u op de juiste plekken lichtpunten heeft.

Interieurontwerp op maat

Het succes van een volledige (her)inrichting staat of valt met een goed interieur totaalplan. Een goed doordacht plan waarmee u de juiste balans en sfeer in uw huis creëert. Een plan waarop u kunt terugvallen in de periode van uitvoering. Waarmee u door de bomen het bos blijft zien.

Mijn interieurplan bestaat uit:

 • Inventarisatiegesprek
 • ‘Vind je woonstijl’ (optie)
 • Sfeercollage
 • Plattegrond 2D (gebaseerd op de originele indeling)
 • 3D-aanzichten
 • Kleurplan
 • Meubilair- en materiaaladvies
 • Bespreking van het concept
 • Verlichtingsplan
 • Akoestiek advies (optie)
 • Stylingadvies (optie)
 • Eindbespreking


Met een goed interieurplan voorkom je miskopen die achteraf niet bij uw interieur passen en/of te groot of te klein voor de ruimte zijn.

​Van wensen naar werkelijkheid

​In alle openheid luister ik aandachtig naar uw ideeën en geef aan wat de voor- en nadelen voor u zijn. Door u goed te leren kennen, voel ik goed aan wat wel en niet bij u past. Met oog voor detail werk ik alles (ontwerp en inrichting) nauwkeurig uit. Ik denk graag net even anders, gebruik de natuur als inspiratiebron en werk met hoogwaardige materialen.

Ik ontwerp zelf meubels en werk nauw samen met interieurbouwers waardoor ik volledig onafhankelijk ben van al bestaande meubelen (merken) in woonwinkels. Ook kan ik bestaande meubelen opnieuw laten stofferen zodat u niet per se nieuwe meubelen  hoeft te kopen. Uiteraard houd ik ook rekening met uw bestaande meubelen.

Kortom, ik help u graag met het opstellen van uw interieurontwerp, waardoor uw woonwensen werkelijkheid worden.

​Bent u over een aantal elementen in uw interieur al tevreden? De onderdelen van mijn interieurplan zijn ook apart aan te vragen. Kijk ook gerust eens bij Kleuradvies, Lichtadvies, Stylingadvies, MeubelontwerpAkoestiek advies en ‘Vind je Woonstijl’.

Meubelontwerp op maat

meubelontwerp-op-maat Wilt u graag een kamer in uw huis veranderen, maar u weet niet hoe u het moet aanpakken?

Meubelontwerp op maat

Zoekt u comfort, gebruiksgemak of vindt u stilistische eenheid met de ruimte en het pand belangrijk?

Perfectie is onze drijfveer. Wij vinden het een grote uitdaging om zo perfect en precies mogelijk op de wensen van de klant in te kunnen gaan. Wij ontwerpen uw meubel op maat, zodat er een eenheid ontstaat in het gehele interieurplan. Uiteraard in samenspraak met u!  Zo bent u verzekerd van een unieke interieur, volledig naar uw wens en smaak.

Stijlvol en comfortabel

Een ingebouwde boekenkast, kamer en suite- kastenwanden met glas, meubelstuk met verschillende functie, een grote eettafel, het complete interieur van een nieuwe showroom of een exclusief bureau voor in uw eigen praktijk of bedrijf? Alles is mogelijk en wij ontwerpen het graag voor u.

Maatwerk stalen binnen-/ buitendeuren met glas

Ook ontwerpen wij stalen deuren met glas. Stalen deuren met glas geeft uw kantoor of woning niet alleen een exclusieve uitstraling, maar zorgt tevens voor veel meer lichtinval en ruimtelijk effect. Ogenschijnlijk lijken de vertrekken groter en krijgt een vertrek qua beleving een open karakter. Bij bewoners en gasten ontstaat een positieve open sfeer.

Mijn ontwerp bestaat uit de volgende onderdelen:

Inhoud

 • Kennismaking gesprek (vrijblijvend)
 • Intakegesprek
 • Ontwerp op maat
 • Adviesgesprek

Dit meubelontwerp en/of deuren ontwerp kunt u zelf met de interieur bouwer bespreken en laten uitvoeren, maar ik neem graag de projectleiding en coördinatie op me. Daarmee neem ik u veel werk uit handen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met mij op.

Tarief ? Lees hier verder.

Stylingadvies

Stylingadvies Op zoek naar een sfeervol thuis?

Stylingadvies

Mist u gezelligheid en sfeer in uw huidige interieur?
Dan is een waardevol stylingadvies echt een uitkomst.

De juiste keuzes maken

Graag denk ik actief met u mee om de juiste keuzes te maken voor uw interieur. In een persoonlijk gesprek bij u thuis luister ik naar uw wensen en geef u tips over accessoires en kleuren. Passende accessoires en kleuren die uw interieur helemaal afmaken.

Als creatieve interieurstylist zet ik graag alle puntjes op de ‘i’. Samen met mijn stylingadvies krijgt u een afgemeten stylingplan dat u kunt toepassen in uw interieur.

Mijn stylingadvies bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Kennismaking gesprek (vrijblijvend)
 • Intakegesprek
 • Sfeercollage
 • Accessoires (materiaal, kleur & stijl)
 • Uitgewerkt plan met beschrijving accessoires
 • Adviesgesprek

Uitvoeren van uw stylingadvies!

Indien gewenst kan ik uw stylingplan ook helemaal tot in de puntjes uitvoeren. Ik neem graag de projectleiding en coördinatie op me, koop de accessoires in en ga uw woning helemaal stylen. Daarmee neem ik u veel werk uit handen.

Nieuwsgierig geworden?

Neemt u gerust contact met mij op.

Geïnteresseerd? Lees hier verder.

Kleuradvies

kleurplan kleuradvies U wilt graag zelf aan de slag en heeft hulp nodig om uw interieur een betere stijl te geven zonder ingrijpende verbouwingen?

Kleuradvies 

Bent u op zoek naar een nieuwe sfeer in huis? Voelt uw huis niet helemaal als thuis? Met kleine veranderingen kunt u al veel grote effecten bereiken. Graag geef ik u kleuradvies waarmee u echt verder kunt.

Mondeling kleuradvies aan huis

In een mondeling kleuradvies van ander halfuur kijken we samen naar de mogelijkheden van uw ruimte en aan de hand van mijn kleurenwaaiers krijgt u al snel inspiratie. Ik luister aandachtig naar u en adviseer u optimaal over de kleuren die in uw interieur passen. Na ons gesprek kunt u meteen aan de slag.

Inhoud:

 • 1,5 uur mondeling kleuradvies

De kosten hierover bedragen: € 150,- incl. Btw. (excl. reiskostenvergoeding)

Uitgebreid kleurenadvies

Ook kunt u kiezen voor een uitgebreid kleurenadvies. In een aantal concrete stappen gaan we samen kijken hoe we uw kleurwensen vertalen naar uw eigen persoonlijke interieur. Ik laat mijn creativiteit graag de vrije loop en kom met verrassende ideeën.

Mijn uitgebreid kleurenadvies bestaat uit een:

 • Kennismaking gesprek (vrijblijven)
 • Intakegesprek
 • Sfeercollage
 • Uitgewerkt kleurenplan
 • Adviesgesprek

Uitvoeren van uw projectplan
Indien gewenst kan ik het uitgebreid kleuradvies ook helemaal uitvoeren. Ik neem graag de projectleiding en coördinatie op me en beschik over een uitgebreid, betrouwbaar en vakkundig netwerk dat de geplande werkzaamheden snel kan uitvoeren. Daarmee neem ik u veel werk uit handen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met mij op.

Tarief? Lees hier verder.

Akoestiek

akoestiek Heeft u last van nagalmen in uw huis of praktijk /bedrijf?

Akoestiek

Heeft u last van nagalmen in uw huis? Of gaat u een nieuw huis kopen maar wilt u wat doen aan de echo in een bepaalde ruimte?

Ik ga graag voor u op onderzoek uit en presenteer u slimme geluidsabsorberende oplossingen.

Aandacht voor akoestiek in huis

De harde klanken van rondrennende kinderen, nagalmende muziek en de echo

van uw eigen stem. Televisiekijken wordt ineens veel minder gezellig wanneer er continu een nagalm klinkt. Vaak begint de weerkaatsing van geluid pas op te vallen als u eenmaal in uw nieuwe huis woont.

Oorzaken van slechte akoestiek

Akoestiek is niet het eerste waar u aan denkt tijdens nieuwbouw of het aankopen van een huis. Hoge plafonds en een strak interieur kunnen nog zo mooi zijn, maar ze komen de akoestiek niet ten goede. Met name grotere oppervlaktes en gladde materialen, die in moderne interieurs veel voorkomen, absorberen het geluid slecht. De weerkaatsing van geluid wordt hierdoor gestimuleerd en een echo of nagalm zijn het logische gevolg.

Oplossingen voor een slechte akoestiek

Drie verschillende oplossingen voor een slechte akoestiek in huis:

 • Dempende vloeren
 • Volle raambekleding
 • Meubilair van rijke stoffen

Er zijn echter veel meer en betere oplossingen, zoals absorberende materialen en decoratieve elementen om het geluid in uw woning te dempen. Deze materialen sluiten bij de sfeer van uw huis aan.

Anders Style werkt graag een plan uit:

Inhoud

 •         Kennismakinggesprek (vrijblijvend)
 •         Intakegesprek
 •         Sfeercollage
 •         Plattegrond 2D
 •         Akoestiekplan
 •         Omschrijving van het materiaal
 •         Adviesgesprek

 

Uitvoeren van uw projectplan

Indien gewenst kan ik uw akoestiekplan ook helemaal tot in de puntjes uitvoeren. Ik neem graag de projectleiding en coördinatie op me en beschik over een uitgebreid, betrouwbaar en vakkundig netwerk dat de geplande werkzaamheden snel kan uitvoeren. Daarmee neem ik u heel veel werk uit handen.

Nieuwsgierig geworden?
Anders Style werkt graag een plan uit.

Tarief ? Lees hier verder.

Vind je woonstijl!

Woonstijl Vindt u het lastig om uw woonstijl te bepalen? Heeft u geen tijd om een sfeercollage samen te stellen en zoekt u hulp hierbij?

Vind je woonstijl!

U bent niet tevreden over uw woonstijl, maar u weet ook niet goed wat uw eigen stijl is?

In ‘Vind je woonstijl!’ gaan we samen op zoek naar de basis van uw stijl. In onze zoektocht leert u veel dingen over uzelf en krijgt u concreet en persoonlijk advies.

Onnodige kosten voorkomen

Iets wat er in de winkel zo mooi uitzag, kwam toch niet zo goed uit bij uw meubilair. Het nadenken over kleuren en materialen kostte u veel tijd en ook nog eens extra geld. U wilt uw woning, voor een bepaalde periode, het liefst in één keer, naar uw smaak inrichten en niet snel op iets uitgekeken raken. ‘Vind je woonstijl!’ is dé manier om uw eigen stijl te ontdekken. Onnodige kosten en tijdverspilling behoren daarna tot het verleden.

Echt uw eigen stijl ontdekken

In een persoonlijk gesprek leer ik u graag beter kennen. Ik bespreek uw huidige inrichting en waar u graag naartoe wilt. Aan de hand van deze informatie presenteer ik u een sfeercollage die volledig op u en uw situatie is afgestemd. Met mijn stijladvies heeft u een basisstijl in handen waar u altijd vanuit kunt gaan. Ook als u een persoonlijke ontwikkeling doormaakt waardoor uw leefstijl verandert.

Inhoud van mijn inrichtingsadvies ‘Vind je woonstijl!’

De opzet van ‘Vind je woonstijl!’ heb ik vanuit mijn werkervaring ontwikkeld. In mijn werk kwam ik regelmatig mensen tegen die de stijl in hun interieur wilden veranderen maar niet wisten wat hun eigen stijl was. Door dieper op hun persoonlijkheid in te gaan, wisten zij uiteindelijk toch een eigen persoonlijke stijl te creëren.

 

‘Vind je woonstijl!’ bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 2 á 2,5 uur persoonlijk gesprek
 • Uitgewerkte Collage
 • Adviesgesprek

 

Uitvoeren van uw Collage! 

Na ‘Vind je woonstijl! kunt u zelf aan de slag om uw woning volgens stijl in te richten.Natuurlijk kunt u mij ook inschakelen om uw stijl verder uit te werken naar een interieurplan totaal.

Wilt u nou echt eens uw eigen persoonlijke woonstijl ontdekken?

Neem dan contact met mij op.

Tarief ? Lees hier verder.

Lichtadvies

lichtadvies Wilt u het juiste licht op de juiste plek?

Lichtadvies

Vindt u het lastig om uw ruimte sfeervol en tegelijk functioneel goed te verlichten? Gaat u verhuizen of verbouwen en wilt u advies over de posities van licht en waar lichtpunten (lichtaansluitingen) moeten komen?

Met een doordacht lichtplan, verlicht ik u van deze zorgen.

Het belang van licht
Met goed licht komt uw interieur veel beter tot zijn recht. Licht speelt een belangrijke rol in het basisplan van uw woninginrichting. Het beslaat veel meer dan hier en daar een decoratieve armatuur neerzetten. Verlichting speelt een essentiële rol als het gaat om het creëren van sfeer.

Balans in sfeer en functie
Het is de kunst om de juiste balans te vinden tussen sfeerverlichting en functionele verlichting. Mijn creatief inzicht en gevoel voor ruimte zorgen voor die balans. Een balans die zorgt voor ware harmonie in uw interieur.

In mijn lichtplan kijk ik naar de functies en de technische mogelijkheden van uw ruimte. Vervolgens maak ik een selectie van soorten licht en armaturen die bij uw meubels en ruimte passen.

Als u gaat verhuizen, verbouwen of een nieuwbouwhuis koopt, heeft u een ideaal uitgangspunt. U kunt de lichtposities dan zelf nog bepalen. In mijn lichtplan adviseer ik u dan over de juiste plekken voor lichtpunten.

Mijn lichtadvies bestaat uit de volgende onderdelen:

Inhoud

 • Kennismaking gesprek (vrijblijvend)
 • Intakegesprek
 • Sfeercollage
 • Plattegrond 2D
 • Verlichtingsplan
 • Omschrijving van de armaturen
 • Adviesgesprek

Dit verlichtingsplan kunt u zelf met de elektricien bespreken en laten uitvoeren, maar ik neem graag de projectleiding en coördinatie op me. Koop de armaturen in en ga uw woning helemaal verlichten met een betrouwbaar en vakkundig elektricien, dat de geplande werkzaamheden snel uit kan voeren. Daarmee neem ik u veel werk uit handen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met mij op.

Tarief ? Lees hier verder.

Reactie van klanten

 

 

1 – “Jutta heeft naar volle tevredenheid een interieurontwerp voor ons maakt. Door haar ruimtelijk inzicht, sfeer – en.kleurgevoel heeft ze ons een goede basis gegeven een interieur in te richten dat bij ons past. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.”

‘Karin en Richard de Rooij uit Dronten’

 

2 – “Wij zijn erg blij met het interieuradvies wat je ons gegeven hebt. De gekozen kleuren en eenheid  en rust in het geheel spreken ons erg aan. We kijken alvast uit naar hoe het straks zal gaan worden. We hebben je manier van werken als erg positief ervaren. “

‘Rick en Karin uit Kampen’

 

3 – Afgelopen jaar hebben we een nieuw huis gekocht en gingen daarom ons oude huis in de verkoop doen. We hebben Jutta Junge-Wentrup van AndersStyle gevraagd of zij ons huis wilde stylen voor de verkoop. We waren erg tevreden over de manier hoe ze te werk ging. Ze werkt snel, heeft hele goede ideeën en voelt heel goed aan wat wel en wat niet bij je past.  In ons geval gaf ze ook advies hoe je een huis door styling aantrekkelijker maakt voor foto’s, maar ook voor de verkoop.  En dat is zeer zeker gelukt. Het resultaat was super! Ons oude huis was binnen 2 weken verkocht. Ook voor ons nieuwe huis heeft ze een aantal ideeën aangedragen en het viel ons opnieuw op dat ze echt kijkt wat wel en niet bij je past. Dus persoonlijk advies voor een persoonlijke smaak! 

‘Rudi en Anita de Lange’

Shopcoach voor uw interieurontwerp

 

Er wordt zoveel aangeboden op het gebied van interieur dat het u keuzestress kan geven. Ik ga met alle liefde mee naar de interieurwinkel. Met mijn kennis en ervaring sta ik u dan met raad en daad bij. Graag laat ik uw interieurwensen werkelijkheid worden en zorg ik dat u de focus houdt op het interieur dat echt bij u past.

Uitvoeren van uw projectplan

 

Indien gewenst kan ik uw interieurplan ook helemaal tot in de puntjes uitvoeren. Ik neem graag de projectleiding en coördinatie op me en beschik over een uitgebreid, betrouwbaar en vakkundig netwerk dat de geplande werkzaamheden snel uit kan voeren. Daarmee neem ik u heel veel werk uit handen.

Wilt u in uw woning een ruimte volledig (opnieuw) inrichten?

Neemt u dan gerust contact met mij op om na te gaan wat ik voor uw thuissituatie kan betekenen. Ik verheug mij erop om kennis met u te maken.

Kijk ook eens in mijn portfolio voor woningen die door mij gestyled en geadviseerd zijn.

Tarief ? Lees hier verder.