De vt wonen&design beurs, van 27 september t/m 2 oktober in de Amsterdam RAI.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of vloer? Ben je benieuwd naar de nieuwste trends op meubelgebied? Ga je verbouwen en kan je wel wat advies gebruiken van een architect, stylist, lichtadviseur of andere professional? Is je bank aan vervanging toe of zoek je mooie kussens zodat hij er weer als nieuw uitziet? Het antwoord op al jouw woonvragen.

Vanaf nu kun je inschrijven voor adviezen op de vt WONEN & DESIGN BEURS op de RAI in Amsterdam. Ik ben door de commissie van de vt WONEN & DESIGN BEURS voor Zwolle en omgeving als stylist gekozen om adviezen te mogen geven.
Via deze link kun je aanmelden voor een afspraak tijdens de beursdagen.

 

Welke woonstijl past bij jou?

Anders Style

De hoofdingrediënten voor een Scandinavisch interieur zijn rustige kleuren, veel wit en een beetje zwart. Scandinavisch design is eenvoudig en praktisch met af en toe een grafisch dessin en tekst op textiel of in een lijstje. Meubels in een Scandinavisch interieur zijn wit of van een lichte houtsoort maar ook bamboe en rotan zijn veel voorkomend.

Anders Style 8

In landelijke interieurs wordt gebruik gemaakt van pure materialen zoals houtdelen, een stenen vloer, linnen en katoenen stoffen, gestuukte wanden en de dakbalken in het zicht. Patronen op de stoffering die vaak voorkomen zijn bloemen of eenvoudige blokmotieven. Potten, pannen en serviesgoed staan in het zicht, rieten manden en houten krukjes mogen hierbij ook niet ontbreken.

Anders Style 2

De basiskeuzes zijn dezelfde, als bij een traditioneel landelijk interieur, maar alle versieringen en de veelheid aan objecten zijn afwezig. Hierdoor ontstaat een serene sfeer, waarbij de inrichting wel persoonlijk, comfortabel en gebruiksvriendelijk blijft. De nadruk ligt op naturel materiaal en er wordt gekozen voor 1 uniek object wat als “ natuurlijk” kunstwerk in het interieur wordt geplaatst.

Anders Style 4

De naam zegt het eigenlijk al. In dit interieur wordt veel kleur toegepast. Het is de kunst om de juiste mix van kleuren en patronen te vinden, hierdoor bereik je een interieur dat in balans is.

Bron pinterest