De Wrange 3 te Hattem:
Nieuwbouw van twee royale halfvrijstaande woonhuizen.

Dit jaar zal er een prachtige landelijk gelegen twee-onder-een-kapwoning met een fantastisch uitzicht gerealiseerd worden aan de Wrange 3 te Hattem.

 

De kavel heeft een perceeloppervlak van 592 m2! Het betreft een aantrekkelijke locatie in het buitengebied van Hattem. Dichtbij de Vuursteenberg, Landgoed Molecaten en het Geldersch Landschap. Heerlijk vrij wonen en toch diverse faciliteiten op gepaste afstand. Het gezellige en historische stadscentrum van Hattem is op fietsafstand bereikbaar. Het betreft een rustige locatie waar alleen bestemmingsverkeer komt.

Heerlijk lichte en ruime gezinswoningen met een kindvriendelijke ligging. De woningen zijn voorzien van alle comfort die u van een nieuwbouwwoning mag verwachten. Lage energiekosten, degelijk gebouwd en de komende jaren geen onderhoudskosten. Er wordt gebruik gemaakt duurzame en kwalitatief goede materialen. Ook worden er zonnepanelen geplaatst. De woningen worden met het Bouwgarant-keurmerk gebouwd en dat geeft u zekerheid!

Vanuit de hal, waar ook de trapopgang en het toilet zich bevinden, komt u in de royale living voorzien van openslaande deuren. Hier kunt u met uw gezin heerlijk genieten van het vrije uitzicht. De wand- en vloerafwerking zijn nog volledig naar eigen smaak te kiezen. De open keuken is ruim opgezet, waardoor er veel ruimte is voor een mooie keukenopstelling. De keuken kunt u volledig naar uw eigen wensen inrichten. Hier is al wel reeds een mooi ontwerp voor opgemaakt.

 

Er is tevens voldoende ruimte voor het plaatsen van een ruime eettafel, waar u heerlijk ’s avonds samen kunt tafelen. Het is door de raampartijen heerlijk licht en vanuit hier heeft u zicht op de ruime achtertuin. Vanuit de bijkeuken, waar de meterkast en cv-opstelling zijn geplaatst, kunt u de achtertuin betreden. Er zijn voldoende mogelijkheden voor de opstelling van de wasmachine en droger.

Op de eerste verdieping is de master bedroom voorzien van een inloopkast. Wie wil dat nou niet? De andere slaapkamers zijn van een mooie afmeting. Eén is voorzien van een dakkapel en de ander beschikt over een dakraam. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en inloopdouche. De ruimte zal geheel betegeld worden, maar kan door middel van een meerwerkoptie ook nog geheel naar eigen wensen afgewerkt worden. Aansluitend is er een ruime kamer die bijvoorbeeld als werk- en/of studeerkamer gebruikt kan worden.

Op de tweede verdieping (bereikbaar via vaste trap) is nog een royale open zolderruimte. Hier kan makkelijk een extra slaapkamer gerealiseerd worden, maar kan uiteraard ook dienen als bergruimte/werk- of hobbyruimte.

Het woonoppervlak bedraagt 153 m2 en de inhoud 585 m3.

De kavel biedt veel ruimte. Parkeren op eigen terrein kan bijvoorbeeld onder de carport die aan de houten berging (8m2) zal worden bevestigd. Er zal een oprit gerealiseerd worden en een beukenhaag als erfafscheiding. En om het u makkelijk te maken is er een inrichting- en beplantingsadvies voor de kavels gemaakt.

Voor meer informatie:

Magnolia

Er kan dus geconcludeerd worden dat er veel mogelijkheden zijn voor persoonlijke woonwensen. Laat u verrassen door de ruimte en het weidse uitzicht. Hier bent u verzekerd van een mooie stek, waar uw woondromen werkelijkheid kunnen worden.

Voor meer informatie:

Veltkamp & Stam – Jan – Willem Stam

Funda.nl

De V.O.N.-prijs bedraagt € 476.500,-.