20160323_IMG_1002

Leuke hoekwoning met garage en maar liefst 5 slaapkamers!

Dit huis is deels ingericht met kartonnen meubels. Met kartonnen meubels kunt u een relatief goedkope en efficiƫnte manier leegstaande woningen meubileren. Ruimtes zoals keukens, woonkamers, eetkamers en slaapkamers kunnen zo snel en sfeervol worden ingericht.

Een ideaal gezinshuis met verrassend veel ruimte op loopafstand van het centrum. Het huis is keurig onderhouden en voorzien van dak- en muurisolatie. Tevens zijn de voor- en achtergevels uitgevoerd in hoogwaardig kunststof (duurzaam en onderhoudsvrij) met HR++glas en voorzien van horren en elektrische zonwering. Ook de cv ketel is in 2014 vernieuwd. De keuken en de badkamer zijn gedateerd, maar de belangrijkste elementen in het huis zijn op goed niveau. Het woonoppervlak bedraagt circa 130 m2 en de inhoud circa 410 m3.

20160323_IMG_0998

 

De ligging is bijzonder prettig in een geliefde woonwijk. Aan de achterzijde grenst de kavel aan een groenzone met een waterpartij. Dat geeft een prettige beleving en vrij uitzicht. De achtertuin is mooi breed en zo is er altijd een plek om te genieten van de zon. Het totale perceel is 271 m2 groot. Tevens is parkeren op eigen terrein goed mogelijk.

 

20160323_IMG_0991

 

Indeling
Begane grond: hal, trapopgang, toilet, toegang tot de garage/berging; woonkamer; keuken met achteringang.
Eerste verdieping: ruime overloop; 4 slaapkamers; badkamer voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel.
Tweede verdieping: voorzolder met bergruimte en de cv-opstelling; 1 slaapkamer met dakkapel.

Bron: Veltkamp & Stam te Hattem