Eerst bij Loods 5. Die bieden een grote woon- en lifestyle gerelateerde artikelen van verschillende importeurs, groothandelaren en fabrikanten aan onder een dak. Heel veel inspiratie opgedaan.

 

P1010522

 

P1010551

 

Verder details besproken met Welke.nl. Zij zitten met hun kantoor in het Berlage gebouw. Markant oud met de nodige Nederlandse geschiedenis.

Beurshistorie

In de gouden 17e eeuw ontstond in Amsterdam, als eerste ter wereld, een vaste plek waar aandelen verhandeld werden. Het waren de aandelen van de eerste naamloze vennootschap ter wereld, de Verenigde Oostindische Compagnie. 300 Jaar later bouwde architect H.P. Berlage de 3e Beurs van Amsterdam. Een gebouw dat heel veel stof deed opwaaien, en tegenwoordig als begin van de moderne Nederlandse architectuur wordt gezien.

P1010580

 

De Dresskids van Anders Style worden via Welke.nl aangeboden. Denk je aan Welke.nl, denk je aan een sfeervolle braderie. Een gezellige winkelstraat. Een leuke beurs. Op je PC, je tablet of je telefoon. Samengesteld door alle gebruikers.Dresskids Meneer de Uil

 

Verder heb ik genoten van een rondleiding in het “Stedelijk Museum” Amsterdam, waar een uitleg gegevens is over 20ste eeuw designgeschiedenis.

Dia2P1010613

 

P1010606