Advies, ontwerp, realisatie en interieurstyling

1 Home Kleuren en materiaalplan uitwerken Anders Style DSC1729

Jutta Junge-Wentrup van Anders Style vertaalt als interieurontwerper de mens naar hun interieur en dit zowel voor de particulieren en zakelijke markt. Jutta luistert aandachtig naar uw plannen en met oog voor detail, ruimtelijk inzicht en een goed gevoel voor sfeer en kleur, vertaalt zij dit naar een ontwerp dat helemaal bij u past. Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

Mijn interieurontwerp zorgt voor een thuis dat ook echt als thuis voelt. Een ontwerp dat qua stijl en sfeer volledig bij u (en uw gezin) past. Het is mijn kracht om eenheid en sfeer te combineren met functionele interieuroplossingen.

Verder lezen

Portfolio

Hieronder vindt u een aantal van mijn recent afgeronde projecten. Neemt u gerust een kijkje in mijn portfolio om nog meer projecten van mij te zien.

Bekijk alle projecten

Verbouwing Apeldoorn

Verbouwing van een royale vrijstaande woning.

Het jonge gezin komend vanuit Haarlem hebben in Apeldoorn een royale vrijstaande maar wel een dateerde woning gekocht vanuit 1921. Hierna is de woning nogmaals verbouwd in 1997 en 2008. Graag wil het jonge gezin een compleet nieuwe indeling.

Jutta.jpg
over_jutta.jpg

Over Jutta

Mijn naam is Jutta Junge-Wentrup en ik ben het creatieve brein achter Anders Style. Ik ben een betrokken binnenhuisarchitect en interieurstylist met ruim tien jaar ervaring. Op professionele wijze verras ik particulieren en bedrijven met stijlvolle interieurontwerpen.

Verder lezen

Vertel me meer over uw woonwensen

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Een kijkje achter de schermen