Interieuradvies Apeldoorn

Wilt u graag gepast en persoonlijk interieuradvies voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar iemand om u te helpen met uw woninginrichting in Apeldoorn? Anders Style is de interieuradviseur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Ik zorg er als interieurstylist voor dat uw kantoor- of woninginrichting weer volledig bij uw identiteit past. Als goede interieurontwerper luister ik aandachtig naar uw wensen en denk ik met u mee. Zo komt Anders Style met passend interieuradvies bij u in Apeldoorn tot een prachtig resultaat. Ook in Apeldoorn is het mogelijk een afspraak te maken voor interieuradvies. Jutta Junge-Wentrup gebruikt de natuur als grootste inspiratiebron voor haar unieke en persoonlijke stijl. Door te denken buiten gebaande paden kan ze voor een buitengewone inrichting voor u verzorgen. Dus of u nu op zoek bent naar een interieurarchitect in Apeldoorn voor uw kantoor of wooninrichting aan huis, Anders Style kan u helpen om de ruimte de passende en unieke uitstraling te geven die u wenst.

Bekijk projecten     Neem vrijblijvend contact op


Binnenhuisarchitect Apeldoorn

Anders Style kan u helpen met interieuradvies op vele gebieden: een verbouwing, een nieuwe inrichting of een volledig nieuw huis in Apeldoorn met een nieuwe woninginrichting. Binnenhuisarchitect Jutta zorgt er met veel plezier voor dat u fijn kunt thuiskomen in uw huis. Met de wooninrichting aan huis van Anders Style creëert u thuis een heerlijke plek om tot rust te komen. Geeft u graag de volledige woninginrichting van uw huis in Apeldoorn uit handen? Dat kan ook met een interieurarchitect van Anders Style. Natuurlijk is het ook mogelijk om een deel van de inrichting uit handen te geven. Door de persoonlijke benadering krijgt u passend interieuradvies in Apeldoorn waarbij u niet hoeft te vrezen om uw eigen touch in huis te verliezen. Anders Style biedt u daarnaast de mogelijkheid om een onderdeel van uw woning te bespreken met en advies te ontvangen van een ervaren binnenhuisarchitect. Denk bijvoorbeeld aan interieuradvies voor het lichtplan in uw woning in Apeldoorn.

Interieuradvies Apeldoorn  Interieurstylist Apeldoorn

INTERIEURARCHITECT Apeldoorn

Is uw huidige bedrijfsinrichting niet meer up to date met de visie van uw praktijk of bedrijf? Of opent u een nieuwe locatie van uw praktijk of bedrijf en wilt u een eenduidige uitstraling? Anders Style kan dit voor u mogelijk maken. De interieuradviseur bespreekt met u hoe de ruimte gebruikt wordt en wat u uit wilt stralen. Daarmee komt de interieurstylist in Apeldoorn tot een interieuradvies en resultaat voor u dat u met trots aan bezoekers en medewerkers laat zien.

“Hallo Jutta, 

Het is al bijna een jaar geleden dat je voor het eerst bij ons kwam voor een herinrichting van onze woonkamer. Naar aanleiding van ons moodboard heb je ons een inspirerend voorstel gedaan, met allerlei keuzemogelijkheden voor meer licht in de kamer en anders denken qua inrichting. Nou dat is meer dan gelukt! Onvoorstelbaar wat jij in gang hebt gezet.”
 

Binnenhuisarchitect Apeldoorn  woninginrichting aan huis apeldoorn


Interieurstylist Apeldoorn

Omdat geen mens hetzelfde is, is niet alleen in Apeldoorn, maar bij niemand ons interieuradvies hetzelfde. Zowel voor woninginrichting aan huis als bij het werk als interieuradviseur voor een bedrijf gaat Anders Style voor een sfeer en stijl die écht bij de mensen past. Dus of u nu zoekt naar een interieurarchitect, interieuradviseur of interieurstylist, Anders Style helpt u met veel plezier. Met als thuisbasis Hattem, in de regio Zwolle, en door de meer dan tien jaar ervaring in het vak en certificaten om het te bewijzen bent u verzekerd van een gedegen interieuradvies. Neem voor vragen gerust contact op, u zult altijd worden geholpen met passie en gedrevenheid!

Duurzaam interieur

Duurzaamheid is in deze tijd niet meer weg te denken, zo ook niet voor een duurzaam interieur. We willen een interieur dat een lange levensduur heeft, zodat het meerdere generaties mee kan. Een duurzaam interieur dat bijdraagt aan de verbetering van mens en natuur. Anders Style weet als interieuradviseur in Apeldoorn precies hoe dit waar te maken is! Door de verrichte projecten en ontwikkelingen weet Jutta hoe een duurzaam interieur gecreëerd kan worden. Anders Style gebruikt de natuur als inspiratiebron, zodat uw interieur een duurzaam geheel wordt! Binnen de diverse interieurstijlen kunnen veel natuurlijke elementen worden toegevoegd. Daarover adviseert Jutta u graag!

Interieur op maat

Bij Anders Style wordt er gestreefd naar een interieur dat op maat is. Ieder heeft een eigen stijl en smaak, waardoor ieder interieur uniek moet zijn. Met een interieur op maat voelt u zich meteen thuis! Uw wensen worden besproken met Jutta, waarna Jutta specifiek interieuradvies kan uitbrengen voor jouw woning in Apeldoorn. Binnen de interieurbranche zijn er meerdere woonstijlen waar uw voorkeur naar uit kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan de industriële-, landelijke- of vintage woonstijl. Jutta heeft jarenlang ervaring in deze branche en weet daarom ook de stijlen goed te combineren. Hierdoor bent u verzekerd van een passend interieur op maat!

Vertel me meer over je interieurwensen