Interieuradvies Harderwijk

Bent u toe aan een nieuwe inrichting in uw huis in Harderwijk? Dan is het interieuradvies van Anders Style iets voor u. Ik, Jutta Junge-Wentrup ben u graag van dienst met mijn vele jaren ervaring in de rollen van binnenhuisarchitect, interieuradviseur en interieurstylist. Door mijn persoonlijke benadering bij het geven interieuradvies in Harderwijk, zorg ik dat uw interieur weer helemaal bij u past. Klinkt dat als iets wat u wilt? Maak dan gerust een afspraak voor wooninrichting aan huis. Anders Style werkt met passie, zowel voor zakelijk als voor particulieren.

Interieuradvies Harderwijk  Interieurstylist Harderwijk

Interieuradviseur in Harderwijk aan huis

Wilt u graag een afspraak maken in Harderwijk voor wooninrichting aan huis? Dat kan! Anders Style helpt u graag met interieuradvies. Heeft u het gevoel dat de ruimte niet meer voor u functioneert, of komt u liever thuis in een andere interieur? Zowel in mijn rol als binnenhuisarchitect als in mijn rol als interieurstylist zorg ik er voor dat u thuis weer volledig tot rust komt. Doet u de aanpassingen in huis liever zelf? Kies dan voor advies over uw interieur in Harderwijk. Denk aan een nieuw lichtplan of advies over de stoffen en akoestiek in huis. Anders style doet het allemaal.

Zakelijk interieuradvies in Harderwijk

Ook voor zakelijk interieuradvies in Harderwijk kunt u terecht bij Anders Style. Past de huidige inrichting niet meer bij wat u met uw bedrijf uit wilt stralen? Ik help u graag met mijn jaren ervaring en kennis van interieur. Middels een gesprek over uw bedrijfsinterieur, bedrijfsvisie en gebruik van de ruimte komen we tot een passend en persoonlijk interieuradvies voor uw bedrijf in Harderwijk. Anders Style heeft certificaten voor zowel binnenhuisarchitect als interieurstylist in huis. U kunt daardoor met het gehele bedrijfsinterieur bij Anders Style terecht!

Maak een afspraak met interieuradviseur Harderwijk

Maak vandaag nog een afspraak om voor interieuradvies in Harderwijk. Met de hulp van Anders Style zal uw woning weer aansluiten op uw persoonlijke stijl en wensen. Uw binnenhuisarchitect zorgt keer op keer voor een unieke inrichting. Heeft u nog vragen over wooninrichting aan huis? Of bent u benieuwd naast de regio's Zwolle, Apeldoorn en Deventer ik nog meer actief ben? Bel of mail gerust (0621926966 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Met de natuur als inspiratiebron en ruim tien jaar ervaring verras ik u graag met prachtig interieuradvies in Harderwijk.

Vertel me meer over je interieurwensen