Interieurontwerp PARTICULIER

Ga je verbouwen of ben je toe aan een nieuwe inrichting? Of maak je een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning? Als binnenhuisarchitect en interieurontwerper help ik je bij het creëren van een stijlvol interieur, waar natuur en design perfect in verbinding zijn.

Het doel is om ervoor te zorgen dat je huis jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Zodat het een plek is, waar je je fijn, comfortabel en thuis voelt. Met een goed interieurontwerp delen we de ruimte optimaal en creatief in en vormt alles één stijlvol geheel.

Boerderij Lelystad Anders Style Duurzaam VERBOUWING 1

Interieurontwerp op maat

In woonmagazines, online, op tv en in woonwinkels zie je de mooiste interieurs, maar zodra je voor je eigen (nieuwe) woning aan de slag gaat, blijkt het toch lastig om je eigen droomhuis te ontwerpen.

Je weet niet zo goed waar moet je beginnen, ervaart keuzestress en vindt het spannend iets nieuws uit te proberen, terwijl je dat wel graag zou willen.

Een greep uit de meest gestelde interieurvragen die ik krijg:

 • Welke stijl en sfeer past bij ons (gezin)?
 • Welke indeling past het beste bij ons?
 • Moeten wij uitbouwen of kunnen wij met een andere indeling ook onze wensen realiseren?
 • Welke meubels passen het beste bij ons?
 • Hoe kies je de juiste verlichting? 
 • Welke kleuren en materialen moeten wij kiezen, zodat ons huis fijn en warm wordt?

Wanneer je een huis gaat kopen, verbouwen of opnieuw wilt inrichten komt er een hoop op je af. Er zijn ontzettend veel interieur beslissingen te nemen. Ik help je het overzicht te behouden als je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik luister naar je wensen, geef antwoord op al je woonvragen en begeleid je gedurende het hele proces. Zo komen we samen tot een mooi en duurzaam ingerichte ruimte, die precies bij jouw wensen past.

Plan een kennismaking

Reactie van klanten

1 - "Jutta heeft naar volle tevredenheid een interieurontwerp voor ons maakt. Door haar ruimtelijk inzicht, sfeer – en kleurgevoel heeft ze ons een goede basis gegeven een interieur in te richten dat bij ons past. Wij kunnen haar van harte aanbevelen."

'Karin en Richard de Rooij uit Dronten'

2 - “ Wij zijn erg blij met het interieuradvies dat je ons hebt gegeven. De gekozen kleuren, eenheid en rust in het geheel spreken ons heel erg aan. We kijken alvast uit naar hoe het straks zal gaan worden. We hebben je manier van werken als erg positief ervaren.

‘De heer K. van Kampen uit Kampen’

 

Anders Style boerderij lelystad totaal verbouwing 2

Anders Style boerderij lelystad totaal verbouwing 3

Anders Style boerderij lelystad totaal verbouwing 4

Thuis in smaak en stijl

Er zijn veel factoren die bijdragen aan ons geluk. De omgeving waarin je leeft en werkt heeft een enorme impact op hoe je je voelt.

Thuis verlangen we naar harmonie en ontspanning. Een fijne basis waar je de drukte van alledag achter je laat. Een ruimte waar je jezelf kunt zijn, kunt ontspannen en waar je graag tijd doorbrengt met je dierbaren, zorgt voor meer balans en evenwicht in je leven.

Als interieurontwerper vertaal ik je ideeën en woonwensen naar een visueel ontwerp dat volledig bij jou en je gezin past. Ik zorg dat het plaatje dat jij in je hoofd hebt zitten, werkelijkheid wordt. Waardoor jij je straks (nog) blijer en gelukkiger voelt in je eigen huis.

De natuur als grootste inspiratiebron

In mijn werk pas ik zoveel mogelijk de 14 patronen van Biophilic Design toe.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Veel natuurlijk licht en zicht naar buiten.
 • Materialen, texturen en patronen die ons herinneren aan onze verbinding met de natuur.
 • Slim gebruik van licht en schaduw.
 • Het prikkelen van je zintuigen door het nabootsen van natuurlijke elementen, zoals de beweging van bladeren in de wind of rimpelingen op het water. 

Meer over Biophilic Design

Anders Style verbouwing Zwolle interieuradvies 5

Anders Style verbouwing Zwolle interieuradvies 6

Anders Style verbouwing Zwolle interieuradvies 7

Werkwijze

Het succes van een volledige (her)inrichting valt of staat met een goed doordacht interieur totaalplan.

Een compleet interieurplan bestaat uit:

 • Kennismaking gesprek (vrijblijvend)
 • Inventarisatiegesprek
 • ‘Vind je woonstijl’
 • Sfeercollage
 • Plattegrond 2D (gebaseerd op een creatieve indeling)
 • Conceptbespreking 1
 • 3D-aanzichten
 • Kleurplan
 • Meubilair- en materiaaladvies
 • Meubelontwerp
 • Akoestiek advies
 • Conceptbespreking 2
 • Productenlijst
 • Verlichtingsplan
 • Eindbespreking
 • Projectbegleiding (optie)
 • Shopcoach (optie)
 • Stylingadvies (optie)

Je kunt al je woonwensen delen en ik geef aan wat de voor- en nadelen van bepaalde keuzes zijn. Door je goed te leren kennen, voel ik al snel aan wat wel en niet bij je past.

Interieuradvies particuleren Anders Style moodboards

Interieuradvies particuleren Anders Style moodboards2

Interieuradvies particuleren Anders Style moodboards3

Bij elke samenwerking bespreken we wat je belangrijk vindt in het leven, zoals vakanties, hobby’s, je geloofsovertuiging en meer. Die persoonlijke touch zie je terug in het ontwerp.

Met oog voor detail werk ik het ontwerp en de inrichting nauwkeurig voor je uit. Je ontvangt een helder interieurplan waarop je kunt terugvallen tijdens uitvoering. Inclusief een kloppende indeling, die zo uitgevoerd kan worden. Waarmee je door de bomen het bos blijft zien.

Dit maakt dat je geen twijfels meer ervaart en weloverwogen beslissingen kunt nemen. Je hebt overzicht, ervaart rust en hebt alle tijd om je te verheugen op jullie droomplek.

Meer over mijn werkwijze en tarieven

Maatwerk interieur: van wensen naar werkelijkheid

Uiteraard houd ik tijdens het ontwerpen rekening met meubels die je graag wilt behouden. Ook kan ik bestaande meubelen opnieuw laten stofferen, zodat je niet altijd meteen iets nieuws hoeft te kopen.

Ben je ooit een huis binnengestapt waar de meubels allemaal precies de perfecte maat hadden? Dat is wat maatwerk voor je kan doen. Kasten, tafels, stoelen en banken horen in de kamer te passen, niet andersom.

Anders Style verbouwing Zwolle interieuradvies 9

Of je nu een uniek gevormde woonkamer hebt of een lastige hoek in de slaapkamer, ik zorg dat elk item bij de ruimte en je stijl past. Door de meubels zelf te ontwerpen en nauw samen te werken met ervaren interieurbouwers, is alles mogelijk en ben je niet afhankelijk van de bestaande meubels in woonwinkels.

[Bekijk voorbeelden van mijn werk ]

Uitvoeren van je projectplan

Nadat je het uitgewerkte interieurplan hebt ontvangen, kun je mijn hulp ook inschakelen om het advies tot in de puntjes voor je uit te voeren. In dat geval neem ik de projectleiding en coördinatie op me. Ik beschik over een uitgebreid, betrouwbaar en vakkundig netwerk dat de geplande werkzaamheden snel uit kan voeren. Daarmee neem ik je veel werk uit handen.

Wil je je hele woning of een ruimte laten inrichten?

Neem dan gerust contact met me op om te overleggen wat ik voor je kan betekenen.

Plan een kennismaking

Realisatie Anders Style Bedrijf 10

Shopcoach voor je interieurontwerp

Ga je interieur shoppen? Dan zijn er zoveel opties dat het je keuzestress kan bezorgen. Met een uitgewerkt interieurplan in handen, voorkom je miskopen die achteraf niet bij jouw stijl en interieur passen en/of te groot of te klein zijn voor de ruimte.

Als je wilt, kan ik ook met je mee naar de interieurwinkel. Tijdens deze sessie krijg je handige tips, adviezen en inspiratie. Ik weet precies de juiste woonwinkels en collecties te vinden die aansluiten bij jouw smaak. 

Boek een interieur shopsessie

Vertel me meer over je interieurwensen