Interieurontwerper met tien jaar ervaring

jutta10jaarIk ben Jutta Junge-Wentrup en ben het creatieve brein achter Anders Style.
Klanten omschrijven me als een betrokken interieurontwerper, die verrassende en stijlvolle interieurs ontwerpt voor particulieren en bedrijven.
Door te luisteren naar jouw woon- of bedrijfswensen en tussen de regels door te lezen, creëer ik een stijl en sfeer waarin je je herkent en comfortabel voelt.
Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Daarom stimuleer ik je ook om uit je comfortzone te stappen en andere keuzes durven te maken. Zo wordt je interieur verrassend, persoonlijk en kun je weer jaren met plezier vooruit.

Plan een vrijblijvende kennismaking

 

 

 

 

 

“Jutta kwam met ideeën waar wij zelf niet op zouden komen en die we ook niet op internet hadden gevonden. Bovendien wist ze beter dan wijzelf onze smaak te pakken. Daarnaast heeft ze ook nog eens meubels ontworpen, die perfect bij onze situatie passen. Al met al zijn wij ontzettend tevreden met het eindresultaat en zouden wij Jutta absoluut aan anderen aanbevelen!”

opdrachtgever uit Lemmer

Anders dan anders

Mijn bedrijf heet natuurlijk niet voor niets: Anders Style. Door buiten de gebaande paden te denken, ontwerp en stileer ik net even anders. Ik ben getraind ruimtelijk te denken en zie een totaalplaatje dat je je als bewoner of gebruiker vaak niet kunt voorstellen.

Net als geen mens hetzelfde is, is ook geen ontwerp hetzelfde. Met innovatieve ideeën en creatieve oplossingen creëren we de wow-factor, waar je naar op zoek bent. We vertalen jouw woon– en ondernemersdromen naar een duurzame inrichting die functioneel is, er mooi uitziet en echt bij je past.

afbeeldingintekst

De mooie natuur om ons heen, is mijn grootste inspiratiebron. Als mens zijn we zo sterk verbonden met de natuur. Ga maar eens na hoe je je voelt als je een heerlijke wandeling hebt gemaakt of wanneer je geniet van het uitzicht naar buiten.

Met Biophilic design zorgen we voor natuurlijke elementen in jouw interieur. Hierdoor ervaar je die positieve effecten elke dag. Ook als je binnen bent.

Bekijk een selectie van mijn werk

Achtergrond en ervaring

Bezig zijn met interieur is altijd al een passie geweest. In mijn geboorteland Duitsland had ik jarenlang een grote home-decoratiewinkel. Ik genoot ervan om klanten te adviseren en vond het heerlijk om de winkel steeds weer te stylen en de etalage iedere keer aan te passen aan de seizoenen en trends. Gaandeweg groeide ik in het stylen en bedenken van interieurs, totdat ik zelfs de indelingen van twaalf appartementen en vier winkels mocht

Voor de liefde verhuisde ik van Duitsland naar Nederland en woon nu met mijn man en twee prachtige dochters in Hattem, Zwolle. Ik volgde verschillende opleidingen tot binnenhuisarchitect en interieurstylist. Inmiddels doe ik ruim tien jaar wat ik het liefste doe: mensen blij maken met een persoonlijk interieur waar ze met liefde wonen of werken.

hoekanhelpenHoe kan ik je helpen?

Je kunt bij me terecht voor een totaalconcept voor je interieur. Ik ben beschikbaar voor zowel particulier interieuradvies en zakelijk interieuradvies.

Neem gerust contact op om online of bij je thuis kennis te maken en te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Laten we kennismaken

 

Interieuradvies boerderij Lelystad

Deze boerderij in Lelystad is in de jaren ’70 door de ouders van de huidige bewoners gebouwd, op dat moment was er nog geen bedrijf en bezaten ze alleen een lege kavel.
Tegenwoordig is het een goedlopend akkerbouwbedrijf, dat onder anderen uien en aardappels teelt.
Het woonhuis heeft met zijn vele ramen een prachtig uitzicht op het platteland.
De bewoners riepen mijn hulp in om van het huis een prettige en moderne plek te maken.

Anders style is aangesloten bij

allestylistenVTWonen

Vertel me meer over je interieurwensen