Interieurontwerper met tien jaar ervaring

Welkom, mijn naam is Jutta Junge-Wentrup en ik ben het creatieve brein achter Anders Style. Ik ben een betrokken interieurontwerper, die op professionele wijze, verrassende en stijlvolle interieurs ontwerpt voor particulieren en bedrijven.

Goed ontwerpen begint voor mij bij het goed en gericht luisteren naar woon- of bedrijfswensen. Door goed te luisteren naar mijn opdrachtgevers leer ik ze kennen en kan ik de stijl en sfeer creëren waarin ze zich herkennen. Ik zorg er altijd voor dat de mogelijkheden van ruimtes slim benut worden. Ook luister ik naar wensen en ideeën en bekijk ik de stijl, de woning (het bedrijf) en eventueel ook de bouwtekeningen. Samen met mijn opdrachtgevers bepalen we het uitgangspunt.

Naast interieurontwerper ben ik ook adviseur op het gebied van kleur, licht, styling en akoestiek.

Mijn achtergrond en ervaring

Als eigenaar van een grote home-decoratiewinkel in Werther Westfalen (Duitsland) ontdekte ik mijn passie voor stylen bij het etaleren. Door mijn grote gedrevenheid en creativiteit mocht ik de indelingen van twaalf wooneenheden en vier winkels in mijn eigen pand ontwerpen.

In Nederland, waar ik sinds 2001 met mijn man en twee fantastische dochters woon, heeft mijn passie verder verdieping gekregen.
Ik ben in dit land niet alleen gecertificeerd als interieurstylist, maar ook als binnenhuisarchitect. Inmiddels heb ik in beide disciplines ruim tien jaar ervaring en ik hoop dit prachtige vak nog lang te mogen uitoefenen.

Anders dan anders interieurontwerper

Om alle trends bij te houden en up-to-date te blijven, volg ik dagelijks alle social media op interieurgebied en regelmatig neem ik deel aan workshops en trainingen. Door beursbezoeken in steden als Milaan, Frankfurt, Hamburg, Amsterdam, Keulen en Kortrijk of winkelbezoeken in andere landen doe ik veel nieuwe ideeën op.
De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Dit noem je ook ‘Biophilic Design’. Ik ontwerp en stileer net even anders door buiten de gebaande paden te denken. Niet voor niets heet mijn bedrijf Anders Style.

Net als geen mens hetzelfde is, is ook geen ontwerp hetzelfde. Met oog voor detail en ruimtelijk inzicht vertaal ik woon– en ondernemersdromen in een sfeer en stijl die echt bij mensen passen.

Enthousiast geworden? Ik verheug mij erop om kennis met u te maken.

Interieuradvies boerderij Lelystad

Deze boerderij in Lelystad is in de jaren ’70 door de ouders van de huidige bewoners gebouwd, op dat moment was er nog geen bedrijf en bezaten ze alleen een lege kavel.
Tegenwoordig is het een goedlopend akkerbouwbedrijf, dat onder anderen uien en aardappels teelt.
Het woonhuis heeft met zijn vele ramen een prachtig uitzicht op het platteland.
De bewoners riepen mijn hulp in om van het huis een prettige en moderne plek te maken.

Anders style is aangesloten bij

allestylistenVTWonen

Vertel me meer over uw woonwensen

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com