Mede als gevolg van COVID-19 werken en wonen we tegenwoordig op dezelfde plek. Met dit hybride werken, is de scheiding tussen privé en zakelijk zo goed als vervaagd. Dit terwijl de werkdruk en de alledaagse hectiek steeds groter worden. We vergeten daarbij vaak dat de natuur een essentieel belang heeft in het bewaken van onze rust.

Hoe zorg je er dan toch voor dat jij je rust bewaakt? Hoe zorg je dan voor focus en hoe verhoog je je productiviteit? Biophilic interior design is het antwoord op deze vragen.

Jutta Junge –Wentrup, het creatieve brein achter Anders Style, is gevestigd in Hattem.

Mijn bedrijf heet natuurlijk niet voor niets: Anders Style. Door buiten de gebaande paden te denken, ontwerp en stileer ik net even anders. Ik ben getraind ruimtelijk te denken en zie een totaalplaatje wat zich bewoner of gebruiker vaak niet kan voorstellen.

Net als geen mens hetzelfde is, is ook geen ontwerp hetzelfde. Met innovatieve ideeën en creatieve oplossingen creëren we de “wow-factor” voor de klanten. Mijn missie is om ‘Biophilic Design’ bekend te maken en onze huidige maatschappij de natuur weer meer te laten voelen.

Vertel me meer over je interieurwensen