Interieuradvies Zwolle

Bent u op zoek naar een nieuwe stijl voor in uw huis? Of wilt u uw bedrijfsinrichting beter laten aansluiten uw bedrijfsidentiteit? Als interieurontwerper vertaal ik uw wens naar een sfeervol interieur, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Met Anders Style zal uw interieur helemaal bij u passen. Want een goede binnenhuisarchitect luistert écht naar uw wensen en werkt met u mee. Wij geven u een passend interieuradvies voor uw huis of bedrijf in Zwolle.

Bekijk projecten  Neem vrijblijvend contact op


Interieurarchitect zwolle

Anders Style geeft interieuradvies in Zwolle voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door te werken met de natuur als grootste inspiratiebron en buiten gebaande paden te denken creëert Jutta Junge-Wentrup voor u een unieke en persoonlijke stijl. Dus of u nu op zoek bent naar een interieurarchitect in Zwolle om uw huis anders in te richten, of een interieurstylist om uw bedrijf de perfecte uitstraling te geven: bij Anders Style kunt u terecht. Laat u verrassen en neem contact op voor alle mogelijkheden van een passend interieuradvies in Zwolle!

 

Interieuradvies Zwolle  Interieur Advies Zwolle Zakelijk

Zakelijk interieuradvies Zwolle

Sluit de huidige bedrijfsinrichting onvoldoende aan bij wat u wilt uitstralen met uw bedrijf of praktijk? Of start u een bedrijf of praktijk en wilt u dat uw huisstijl overal herkenbaar is? In uw bedrijf wilt u een stijlvol interieur waar u met trots uw bezoekers en medewerkers kunt ontvangen. Uw bedrijf is immers een plek waar veel tijd wordt doorgebracht. Met dé interieurarchitect uit de regio Zwolle, maakt u van uw werkplek een tweede thuis. Daarnaast draagt Anders Style er zorg voor dat het interieuradvies naast visueel ook functioneel bij uw bedrijf past. Neem gerust contact op voor meer informatie over interieuradvies voor uw bedrijf.

Particulier interieuradvies Zwolle

Gaat u verbouwen of bent u toe aan een nieuwe wooninrichting? Of begint u met een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning? Fijn thuiskomen is voor iedereen belangrijk. Maar vindt u het moeilijk om zelf die oase van rust te creëren die helemaal bij u past? Het is bij Anders Style mogelijk om de volledige inrichting uit handen te geven, met een gerust hart. Door een persoonlijke benadering blijft uw interieur eigen. Wilt u alleen voor een onderdeel van uw woning interieuradvies? Dan ook kan een interieurstylist in Zwolle u op weg helpen.

 

“Hallo Jutta, 

Het is al bijna een jaar geleden dat je voor het eerst bij ons kwam voor een herinrichting van onze woonkamer. Naar aanleiding van ons moodboard heb je ons een inspirerend voorstel gedaan, met allerlei keuzemogelijkheden voor meer licht in de kamer en anders denken qua inrichting. Nou dat is meer dan gelukt! Onvoorstelbaar wat jij in gang hebt gezet.”
 

Binnenhuisarchitect Zwolle  interieurarchitect Zwolle

 

Een persoonlijk interieurontwerp

Onze interieurstylist loopt persoonlijk met u uw wensen door, zodat precies duidelijk is wat u met de desbetreffende ruimte wilt. Naar aanleiding van de ruimte en de mogelijkheden maken wij een interieurontwerp dat bij uw wensen past. Door diverse projecten die uitgevoerd zijn, weet de interieurstylist wat er mogelijk is en hoe dit kan worden vormgegeven. We maken hierbij een interieurontwerp dat bij u past en komen met een passend interieuradvies voor uw woning in Zwolle. Ook kijkt onze interieurstylist samen met u naar de realisatie van het interieuradvies, zodat u verzekerd bent van een passend interieur in Zwolle!

Binnenhuisarchitect Zwolle

Net als geen mens hetzelfde is, is ook geen ontwerp hetzelfde. Met oog voor detail en ruimtelijk inzicht vertaal ik woon– en ondernemers dromen in een sfeer en stijl die echt bij mensen passen. Of u nu op zoek bent naar een interieurstylist, interieurarchitect of een binnenhuisarchitect in Zwolle; bij Anders Style zit u goed. In alle bovengenoemde disciplines heeft Anders Style certificaten en al meer dan tien jaar ervaring. U zult dan ook met grote passie en gedrevenheid worden geholpen met het inrichten van een passend interieur. Wilt u ook een interieuradvies dat helemaal bij u past en niet alleen stijlvol maar ook uniek is? 

Vertel me meer over je interieurwensen