Interieuradvies zakelijk

Sluit de huidige bedrijfsinrichting niet (meer) aan bij wat je wilt uitstralen met je bedrijf of praktijk? Of start je een bedrijf of praktijk en wil je dat je huisstijl herkenbaar, zichtbaar en voelbaar is op de werkvloer?

Anders Style zakelijk ontwerp 1

Ik help je jouw branding te vertalen naar de werkvloer. We verbinden online en offline en zorgen dat alles één geheel vormt. Zodat je klanten en personeel zich in de ruimte herkennen, zich op hun gemak voelen en er graag tijd doorbrengen.

Anders Style biedt een verrassend interieurontwerp dat volledig bij jou en je bedrijfsidentiteit past. Je nieuwe, stijlvolle interieur verhoogt het werkplezier van je medewerkers en vormt een plek waar je met trots bezoekers ontvangt.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Zo breng je je kantoor of werkplek in balans met de omgeving

Het nieuwe werken betekent bewust nadenken over de activiteiten die je gaat uitvoeren en daar de meest geschikte plek bij zoeken. Mede door de coronacrisis willen veel mensen liever hybride werken. Het kantoor heeft een andere rol. Het draait veel meer om verbinding, sociaal contact en gezamenlijk overleg. En daar hoort ook een passende kantoorinrichting bij.

Je wilt van je werkplek een tweede thuis maken. Een fijne setting, een slimme indeling van de ruimte, optimaal gebruik van daglicht en een zorgvuldige mix van meubels, materialen en kleuren zorgen ervoor dat jij en je collega’s zich op hun gemak voelen.

Een goed zakelijk interieurontwerp bevordert de productiviteit, de creativiteit en het welzijn van medewerkers en dat is terug te zien in de bedrijfsresultaten. Als de werkomgeving in balans is, dan ervaren medewerkers en klanten dat ook. Collega’s gaan vriendelijker met elkaar om en dat komt de verbondenheid, betrokkenheid en verkoop ten goede.

In het gehele ontwerpproces houd ik rekening met: Biophilic Design + verschillende werkzones op kantoor + Hybride werken. Het is efficiënt en werkt prettig om op kantoor verschillende type werkplekken. Zo ontstaat een functionele werkomgeving die perfect past bij de activiteit die medewerkers uitvoeren.

Biophilic Design zakelijk project 2

Voor vergaderingen en brainstormsessies is bijvoorbeeld een grotere ruimte geschikt, waarbij de creativiteit gestimuleerd wordt. En wanneer iemand gefocust met iets aan de slag wil, dan is er een serene plek waar ze in stilte kunnen werken.

Bruis

Bruis Zakelijk interieuradvies Anders Style Heerde Gelderland 3

De bruis ruimte is een sociale ruimte. Hier ontmoet je je collega’s en praat je bij. Je kan hier wel werken, maar het is tevens een ontmoetingsruimte waar een collega langskomt voor een praatje.

Ruis

Ruis Zakelijk interieuradvies Anders Style Heerde Gelderland 4

De ruis zones zijn bedoeld voor routinewerken. In deze ruimtes wordt informeel overlegd en samengewerkt en is bedoeld om semi-geconcentreerd te werken. Open kantoorruimtes zijn een goed voorbeeld van dit type werkzone.

Rust

Rust Zakelijk interieuradvies Anders Style Heerde Gelderland 5

De rust zone bestaat uit stilteruimtes en deze zijn echt bedoeld om geconcentreerd in stilte te werken/lezen. Hier word je ook niet gestoord en is het altijd stil.

Weten wat ik voor jou qua zakelijk interieurontwerp kan betekenen?

Neem contact op

Goed doordacht interieuradvies

Ga je je kantoor verbouwen, je praktijk opnieuw inrichten of verhuis je met je bedrijf naar een ander pand? Dan is het handig om mij als interieurontwerper zo vroeg mogelijk bij het project te betrekken. Zo kan ik rekening houden met al je wensen en direct overal in meedenken.

Bij nieuwbouw of een grootse verbouwing is het bijvoorbeeld handig om al in een vroeg stadium aan je aannemer aan te geven waar de muren, elektra, lichtpunten moeten komen en te weten wat de indeling wordt.

Nadat de ruimte is opgemeten en/of de bouwtekeningen zijn bekeken, krijg je advies over wat wel en niet past. Samen denken we na over wat, waar moet komen, waarna ik met de ontwerptekening alles letterlijk en in detail voor je in beeld breng.

Het interieurontwerp speelt naadloos in op jouw specifieke wensen en doelen. Samen komen we tot een sfeervol en functioneel interieur voor je kantoor. Een interieur dat de identiteit van je bedrijf weerspiegelt en herkenbaar is voor zowel medewerkers als klanten.

Kenmerkend voor mijn stijl zijn: de strakke vormen en zichtlijnen, het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten, stijlvolle meubelen en de natuurlijke uitstraling (Biophilic design).  

Bekijk mijn portfolio

De voordelen van Biophilic design

In een kantoorpand zorgt Biophilic design ervoor dat het welzijn met 15% stijgt, de productiviteit stijgt met 6% en de creativiteit met 15%. Verder kan het burn-out klachten verminderen en verbetert deze manier van ontwerpen de stemming, cognitieve functies en gezondheid. Het zal stress verminderen en de kwaliteit van leven verbeteren. Als laatst zal de energie toenemen, productiviteit en een gevoel van veiligheid. Investeren in het creëren van een gezonde werkomgeving draagt dus bij aan de gezondheid van je medewerkers.

Bovendien voelt een biophilic ingerichte kantoor voor werknemers als een tweede thuis. De verbondenheid en loyaliteit voor het bedrijf wordt hierdoor versterkt. Dit is, zeker in een krappe arbeidsmarkt, een groot voordeel om personeel te houden en te binden aan je bedrijf.

Biophilic Design Business 7

Veel mensen denken bij Biophilic design meteen aan planten maar er is veel meer dat belangrijk is. De 14 patronen van Biophilic design zorgen voor een manier van ontwerpen waarbij er veel aandacht is voor onze verbondenheid met de natuur. Denk bijvoorbeeld aan ramen met uitzicht op een tuin of op zee, het gebruik van daglicht, voldoende frisse lucht en het toepassen van natuurlijke kleuren en texturen.

Meer over Biophilic design

Anders Style zakelijk ontwerp 8

Van interieuradvies naar realisatie

Indien gewenst kan ik, naast je persoonlijk adviseur op interieurgebied, ook de coördinator van het complete interieurproject zijn. In dat geval stel ik een helder uitvoeringsplan op met een strakke tijdsplanning.

Ook onderhoud ik de contacten met betrokken partijen als schilders, stukadoors, stoffeerders, meubelmakers enzovoorts en zorg ervoor dat alle opleveringen in de planning naadloos op elkaar aansluiten.

De belangrijkste stappen van ontwerp naar realisatie:

  • Inventarisatie van de ruimte/het gebouw, wensen/doel/kernwaarden van het bedrijf, analyse/wensen medewerkers (Het Werkspel)
  • Op basis van je wensen, doelen en budget ontvang je een offerte op maat
  • Het uitwerken van een creatief plan (ontwerptekening plattegrond 2D)
  • Bespreking van het conceptontwerp, kleuren- en materialenplan
  • Uitwerken van het definitieve ontwerp met de bijhorende kleuren, materialen,

verlichtingsplan, (duurzame) meubels, maatwerk, akoestiekplan, accessoires, advies gezonde werkomgeving en 3D-impressies.

Van ontwerp naar realisatie en begeleiding:

  • Opvragen van offertes bij verschillende partijen
  • Inkoop van meubels, accessoires, verlichting etc.
  • Maatwerkmeubels ontwerpen en laten produceren

De werkzaamheden afstemmen en coördineren in overleg met jou, gedurende het hele bouwproces

Realisatie Anders Style Bedrijf zakelijk advies 9

Enthousiast geworden?

Neemt gerust contact op als je vragen hebt, of wilt bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Vertel me meer over je interieurwensen

Een kijkje achter de schermen