Interieuradvies zakelijk

Sluit de huidige bedrijfsinrichting niet (meer) aan bij wat je wilt uitstralen met je bedrijf of praktijk? Of start je een bedrijf of praktijk en wil je dat je huisstijl herkenbaar, zichtbaar en voelbaar is op de werkvloer?

Ik help je jouw branding te vertalen naar de werkvloer. We verbinden online en offline en zorgen dat alles één geheel vormt. Zodat je klanten en personeel zich in de ruimte herkennen, zich op hun gemak voelen en er graag tijd doorbrengen.

Anders Style biedt een verrassend interieurontwerp dat volledig bij jou en je bedrijfsidentiteit past. Je nieuwe, stijlvolle interieur verhoogt het werkplezier van je medewerkers en vormt een plek waar je met trots bezoekers ontvangt.

Zo breng je je kantoor of werkplek in balans met de omgeving

Het nieuwe werken betekent bewust nadenken over de activiteiten die je gaat uitvoeren en daar de meest geschikte plek bij zoeken. Mede door de coronacrisis willen veel mensen liever hybride werken. Het kantoor heeft een andere rol. Het draait veel meer om verbinding, sociaal contact en gezamenlijk overleg. En daar hoort ook een passende kantoorinrichting bij.

Je wilt van je werkplek een tweede thuis maken. Een fijne setting, een slimme indeling van de ruimte, optimaal gebruik van daglicht en een zorgvuldige mix van meubels, materialen en kleuren zorgen ervoor dat jij en je collega’s zich op hun gemak voelen.

Een goed zakelijk interieurontwerp bevordert de productiviteit, de creativiteit en het welzijn van medewerkers en dat is terug te zien in de bedrijfsresultaten. Als de werkomgeving in balans is, dan ervaren medewerkers en klanten dat ook. Collega’s gaan vriendelijker met elkaar om en dat komt de verbondenheid, betrokkenheid en verkoop ten goede.

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact op

Goed doordacht interieuradvies

Ga je je kantoor verbouwen, je praktijk opnieuw inrichten of verhuis je met je bedrijf naar een ander pand? Dan is het handig om mij als interieurontwerper zo vroeg mogelijk bij het project te betrekken. Zo kan ik rekening houden met al je wensen en direct overal in meedenken.

Bij nieuwbouw of een grootse verbouwing is het bijvoorbeeld handig om al in een vroeg stadium aan je aannemer aan te geven waar de muren, elektra, lichtpunten moeten komen en te weten wat de indeling wordt.

Nadat de ruimte is opgemeten en/of de bouwtekeningen zijn bekeken, krijg je advies over wat wel en niet past. Samen denken we na over wat, waar moet komen, waarna ik met de ontwerptekening alles letterlijk en in detail voor je in beeld breng.

Het interieurontwerp speelt naadloos in op jouw specifieke wensen en doelen. Samen komen we tot een sfeervol en functioneel interieur voor je kantoor. Een interieur dat de identiteit van je bedrijf weerspiegelt en herkenbaar is voor zowel medewerkers als klanten.

Kenmerkend voor mijn stijl zijn: de strakke vormen en zichtlijnen, het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten, stijlvolle meubelen en de natuurlijke uitstraling (Biophilic design).  

Bekijk mijn portfolio

Biophilic design

De afgelopen decennia hebben we ons steeds meer losgekoppeld van de natuur, door ons terug te trekken in de bebouwde omgeving. Terwijl we het juist zo fijn vinden, nodig hebben zelfs, om veel buiten te zijn. Als je nagaat, dat we maar liefst 20 uur per dag binnen doorbrengen, kan het als organisatie zeer lonend zijn om te kiezen voor een natuurlijk en duurzaam interieur.
De 14 patronen van Biophilic design zorgen voor een manier van ontwerpen waarbij er veel aandacht is voor onze verbondenheid met de natuur. Denk bijvoorbeeld aan ramen met uitzicht op een tuin of op zee, het gebruik van daglicht, voldoende frisse lucht en het toepassen van natuurlijke kleuren en texturen.

Deze manier van ontwerpen brengt allerlei welzijnsvoordelen met zich mee, zoals een verlaagd stressniveau, verbeterde concentratie, het vergroten van het werkgeluk en minder ziekteverzuim. Investeren in het creëren van een gezonde werkomgeving draagt dus bij aan de gezondheid van je medewerkers.

Meer over Biophilic design

Van interieuradvies naar realisatie

Indien gewenst kan ik, naast je persoonlijk adviseur op interieurgebied, ook de coördinator van het complete interieurproject zijn. In dat geval stel ik een helder uitvoeringsplan op met een strakke tijdsplanning.

Ook onderhoud ik de contacten met betrokken partijen als schilders, stukadoors, stoffeerders, meubelmakers enzovoorts en zorg ervoor dat alle opleveringen in de planning naadloos op elkaar aansluiten.

De belangrijkste stappen van ontwerp naar realisatie:

  • Inventarisatie van je wensen
  • Op basis van je wensen, doelen en budget ontvang je een offerte op maat
  • Het uitwerken van een creatief plan (ontwerptekening)
  • Bespreking van het conceptontwerp
  • Uitwerken van het definitieve ontwerp met de bijhorende kleuren, materialen,

verlichting, meubels, accessoires en 3D-impressies.

Van ontwerp naar realisatie en begeleiding:

  • Opvragen van offertes bij verschillende partijen
  • Inkoop van meubels, accessoires, verlichting etc.
  • Maatwerkmeubels ontwerpen en laten produceren
  • De werkzaamheden afstemmen en coördineren in overleg met jou, gedurende het hele bouwproces

Zakelijk interieuradvies Zwolle

Ga je renoveren, verduurzamen of verhuizen en zoek je een adviseur die je kan helpen bij de inrichting en het ontwerp van je kantoor? Het kantoor van Anders Style is gevestigd in Hattem en ik werk regelmatig in de regio’s Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Dronten en Lelystad. Maar ook als je verder weg woont en werkt is dit geen probleem, ik geef interieuradvies in heel Nederland.

Vraag naar de mogelijkheden

Enthousiast geworden?

Neemt gerust contact op als je vragen hebt, of wilt bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

 

Vertel me meer over je interieurwensen