Interieuradvies zakelijk

Sluit de huidige bedrijfsinrichting onvoldoende aan bij wat u wilt uitstralen met uw bedrijf of praktijk? Of start u een bedrijf of praktijk en wilt u dat uw huisstijl overal herkenbaar is?

Anders Style biedt u graag een verrassend interieurontwerp dat volledig bij u en uw bedrijfsidentiteit past. In uw nieuwe stijlvolle interieur zult u met trots uw bezoekers en medewerkers ontvangen.

Zakelijk interieuradvies

In balans met uw omgeving

U wilt van uw werkplek een tweede thuis maken. Vooral als u er veel bent. Een fijne setting en sfeer zorgen ervoor dat u en uw collega’s zich op hun gemak voelen. Dit bevordert de onderlinge prestaties en dat is terug te zien in de bedrijfsresultaten. Als uw omgeving in balans is dan bent u dat zelf ook.

Goed doordacht interieuradvies

Ik luister actief naar al uw wensen en denk overal in mee. Mijn interieurontwerp voor uw bedrijf of praktijk zal naast sfeervol ook functioneel zijn. Nadat de ruimte is opgemeten of de bouwtekeningen zijn bekeken, weet ik precies wat wel en niet past. Samen denken we na over wat, waar moet komen, waarna ik met mijn ontwerptekening alles letterlijk en in detail voor u in beeld breng. Ik houd van strakke vormen en zichtlijnen en werk graag met hoogwaardige kwaliteitsproducten en stijlvolle meubelen. 

Van interieuradvies naar realisatie

Naast uw persoonlijk adviseur op interieurgebied kan ik ook de coördinator van uw hele interieurproject zijn. Ik stel dan een helder uitvoeringsplan op met een strakke tijdsplanning. Ik onderhoud de contacten met betrokken partijen als schilders, stukadoors, stoffeerders, meubelmakers enzovoort en zorg ervoor dat alle opleveringen in de planning naadloos op elkaar aansluiten.

Graag schets ik u alle stappen van ontwerp naar realisatie:

  • Inventarisatie van uw wensen
  • Opstellen van uw wensen en doelen
  • Het uitwerken van een creatief plan (ontwerptekening)
  • Bespreking van het conceptontwerp
  • Uitwerken van het definitieve ontwerp met de bijhorende kleuren, materialen, verlichting, meubels, accessoires en 3D-impressies

Van ontwerp naar realisatie en begeleiding

  • Opvragen van offertes bij verschillende partijen
  • Inkoop van meubels, accessoires, verlichting etc.
  • Tekeningen maken van maatwerkmeubels
  • Gedurende het hele bouwproces de werkzaamheden afstemmen en coördineren in overleg met u


Enthousiast geworden?
Wilt u intereuradvies? Zakelijk of particulier? Momenteel geef ik zakelijk intereuradvies in de regio's Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Dronten en Lelystad. Maar ook voor interieuradvies in de regio Blaricum, Naarden, Eemnes en Laren kunt u met mij gerust contact opnemen om na te gaan wat ik voor u kan betekenen. 

Vertel me meer over uw woonwensen

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com