Interieuradvies Bussum

Lang heeft u er niet over na hoeven denken: u wilt voor uw pand in Bussum interieuradvies inwinnen. Kleuren. Meubels. Decoratie. U weet namelijk als geen ander hoeveel invloed de inrichting van een ruimte op u als persoon kan hebben. Rommel of chaos kan uw dag flink in de war schoppen. Schakel daarom vandaag nog interieurstylist Jutta Junge-Wentrup van Anders Style in om uw woning of kantoor in Bussum van bijpassend interieuradvies te voorzien. Zo voelt de ruimte straks als thuis.

Bekijk projecten  Neem vrijblijvend contact op

Particulier interieuradvies

In Bussum is de vraag naar binnenhuisarchitecten, die woningeigenaren van interieuradvies voorzien, vrij groot. Niet zo vreemd, want zij weten al geen ander hoe belangrijk het is om thuis in harmonie te kunnen leven. Dat begint al bij de inrichting van de verschillende ruimtes. De woonkamer. De slaapkamer. De keuken. Gelukkig heeft de binnenhuisarchitect van Anders Style een goed gevoel voor sfeer en kleur, waardoor uw woning in Bussum compleet in balans raakt. Het interieuradvies voor uw woning in Bussum ontvangt u in de vorm van een totaal interieurontwerp. Hierin worden onder andere de volgende onderwerpen meegepakt:

  • Kleurplan;
  • Verlichtingsplan;
  • Meubilair en materiaal;
  • Akoestiek;
  • Styling.
     

Interieuradvies Bussum  Binnenhuisarchitect Bussum

Zakelijk interieuradvies in Bussum

Ook kantoorpanden en andere bedrijfsruimten zijn wel eens aan een frisse wind toe. Ook hier kan ik u bij helpen. Als interieurstyliste voorzie ik u in Bussum namelijk graag van zakelijk interieuradvies. Hierbij zijn mijn ontwerpen zowel sfeervol als functioneel. Ook werp ik mij - wanneer gewenst - ook op als coördinator. Dit met een strakke tijdsplanning. Hierbij ben ik contactpersoon voor alle betrokken partijen. Dat scheelt u weer tijd, die u liever in uw onderneming steekt.

In Bussum interieuradvies nodig?

Geen tijd. Geen inzicht. Dit zijn slechts enkele redenen om in Bussum te kiezen voor een interieurstylist of een binnenhuisarchitect. Het inrichten van een woning of kantoorpand is namelijk vrij lastig. Wilt u uw mooie stulpje in Bussum daarom verder aankleden met het interieuradvies van Anders Style? Neem dan gerust contact op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)6 21 92 69 66 of door ons contactformulier in te vullen. Als interieurstylist sta ik in Bussum graag voor u klaar met op maat gemaakt interieuradvies.

Vertel me meer over je interieurwensen