Verbouwing van een royale vrijstaande woning.

Het jonge gezin komend vanuit Haarlem hebben in Apeldoorn een royale vrijstaande maar wel een dateerde woning gekocht vanuit 1921. Hierna is de woning nogmaals verbouwd in 1997 en 2008. Graag wil het jonge gezin een compleet nieuwe indeling.

Bij deze verbouwing staat duurzaamheid centraal en de oude deuren worden hergebruikt. Verder wordt hier de natuur van buiten naar binnen gebracht door natuurlijke materialen en kleuren te gebruiken en het overdekte terras meer te betrekken bij het woongedeelte. Door de nieuwe indeling en materiaalgebruik wordt de woning veel lichter en komt het licht naar echt naar je toe. Door dit positief effect is de verbinding tussen mens en natuur versterkt en bevordert het welzijn en gezondheid van de mens. Dit noem je ook ‘Biophilic Design.

Wil je graag meer weten over ‘Biophilic Design’ of weten wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag bij alle vragen die op je afkomen en geef met veel creativiteit interieuradvies.

Ik verheug mij om kennis met je te maken.

Jutta Junge-Wentrup van Anders Style

Vertel me meer over uw woonwensen





Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Volg me @ Instagram