Anders Style

Pinterest Welke Facebook LinkedIn YouTube

Jutta Junge Wentrup Anders Style

 

Contact

www.andersstyle.nl
info@andersstyle.nl

Jutta Junge – Wentrup
Hattem/Zwolle

 

Mail: info@andersstyle.nl
Mobiel: 0031 (0)6 219 26 966

Referenties

Kleuren- & indelingsadvies in Zwolle

Wij zijn heel tevreden over het advies dat wij hebben gekregen over de kleuren. Fijn om met voorbeelden het effect van de verschillende kleuren te zien. We hebben met elkaar ook naar meerdere opties gekeken. Hier was alle ruimte voor.

Ook hebben we waardevolle tips gekregen over de indeling. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en ook werd er gekeken wat er mogelijk was met de bestaande meubels.

Ik kan het kleuren- & indelingsadvies dus zeker aanraden. We weten nu wat we willen en kunnen nu gericht op zoek gaan. Dit voorkomt miskopen.

Sandra Burgman

Interieurontwerp Kampen

Wij zijn erg blij met het interieuradvies wat je ons gegeven hebt. De gekozen kleuren en eenheid en rust in het geheel spreken ons erg aan. We kijken alvast uit naar hoe het straks zal gaan worden. We hebben je manier van werken als erg positief ervaren.

De Mate 32 te Hattem – Vastgoedstyling – Woningfotografie – Kartonnen Meubels – Plattegrond – Artist Impression

Onze ervaringen met Anders Style.

Vanwege het overlijden van onze vader en de plaatsing van onze moeder in een verzorgingstehuis, moesten wij ons ouderlijk huis verkopen. Het liefst wilden wij dit zo snel mogelijk gerealiseerd hebben. We schakelden hiervoor Makelaardij Veldkamp en Stam in. Hij adviseerde ons om een binnenhuisstyliste in te schakelen en via hem kwamen wij in contact met Jutta van Anders Style.

Jutta is vanaf het begin van het traject erbij betrokken geweest. Haar heldere en kordate manier van adviseren sprak ons erg aan. Zij gaf aan dat zij met kartonnen meubels werkt en daar konden wij ons niet echt een voorstelling van maken. Het huis was leeggehaald door Ron van InboedelService ‘Goed Opgelost’ en op aanwijzigingen van Jutta had hij de ruimtes gesausd en hier en daar kleine reparaties verricht. Het huis was op een gegeven moment totaal leeg, geen gordijnen, geen lampen, geen meubels meer en Jutta ging aan de slag. Dezelfde avond gingen wij samen met haar bekijken hoe zij het had ingericht. Wij waren aangenaam verrast, het zag er licht, ruim en gezellig uit. De kartonnen meubels waren niet van echt te onderscheiden en de kleuren en haar accessoires maakten het tot een sfeervol geheel gericht op de doelgroep.

Dezelfde week heeft Jutta de foto’s gemaakt voor de presentatie op Funda.nl en ze heeft een 3D impressie gemaakt van hoe een nieuwe keuken er uit zou kunnen zien.
De foto’s waren van een zeer hoge kwaliteit en het zag er prachtig uit, dat wij niet enige waren die dat vonden, bleek uit het feit dat er op de dag van plaatsing op Funda, al een kijkafspraak voor dezelfde middag was gemaakt.
Wij hadden een korte voorbereiding omdat wij voor de landelijke open dag het huis in de verkoop wilden hebben, er was nog een huis te koop in dezelfde straat en we wilden het huis zo snel mogelijk verkocht hebben. Door Jutta in te schakelen en te investeren in de presentatie en aankleding is dit allemaal gelukt. Een week nadat het huis te koop stond is het verkocht, waarbij de interesse en kijkafspraken boven gemiddeld waren.

Kortom wij zijn zeer tevreden over Jutta en haar aanpak en zullen haar bij een volgende woning zeker weer inschakelen en haar bij een ieder die zijn/haar huis gaat verkopen, aan bevelen.

Dirk en Hetty – Fam. Spit

De Reest 38 te Hattem – Vastgoedstyling

Afgelopen jaar hebben we een nieuw huis gekocht en gingen daarom ons oude huis in de verkoop doen. We hebben Jutta Junge-Wentrup van AndersStyle gevraagd of zij ons huis wilde stylen voor de verkoop. We waren erg tevreden over de manier hoe ze te werk ging. Ze werkt snel, heeft hele goede ideeën en voelt heel goed aan wat wel en wat niet bij je past. In ons geval gaf ze ook advies hoe je een huis door styling aantrekkelijker maakt voor foto’s, maar ook voor de verkoop. En dat is zeer zeker gelukt. Het resultaat was super! Ons oude huis was binnen 2 weken verkocht.
Ook voor ons nieuwe huis heeft ze een aantal ideeën aangedragen en het viel ons opnieuw op dat ze echt kijkt wat wel en niet bij je past. Dus persoonlijk advies voor een persoonlijke smaak!

Rudi en Anita de Lange

Berg en Bos 6 te Hattem – Vastgoedstyling & Woningfotografie

Eigenaar:

Hallo Jutta,
Knappe prestatie leverde jij, we vinden je foto’s fantastisch goed.
Ook mijn kinderen vinden dat, ik herken m’n kamers amper!
Albertine

 

Hattem – Vastgoedstyling & Woningfotografie

Dag mevr. Junge,
Hartelijk dank voor het toezenden van het bestand.
Ziet er prima uit. Mooie plaatjes, chapeau !
M.vr.gr
Henk

Lauwersoog

Hoi jutta,
Zopas de foto’s bekeken samen met jan die je hebt gemaakt van l.oog. Ze zijn super mooi geworden. Bedankt!!! Nu nog een koper!!! Haha

Aangesloten bij