Lichtadvies

Vindt u het lastig om uw ruimte sfeervol en tegelijk functioneel goed te verlichten? Gaat u verhuizen of verbouwen en wilt u advies over de posities van licht en waar lichtpunten (lichtaansluitingen) moeten komen?
Met een doordacht lichtplan, verlicht ik u van deze zorgen.

6 Lichtplan 4.jpg large

Het belang van licht

Met goed licht komt uw interieur veel beter tot zijn recht. Licht speelt een belangrijke rol in het basisplan van uw woninginrichting. Het beslaat veel meer dan hier en daar een decoratieve armatuur neerzetten. Verlichting speelt een essentiële rol als het gaat om het creëren van sfeer.

Balans in sfeer en functie

Het is de kunst om de juiste balans te vinden tussen sfeerverlichting en functionele verlichting. Mijn creatief inzicht en gevoel voor ruimte zorgen voor die balans. Een balans die zorgt voor ware harmonie in uw interieur.

In mijn lichtplan kijk ik naar de functies en de technische mogelijkheden van uw ruimte. Vervolgens maak ik een selectie van soorten licht en armaturen die bij uw meubels en ruimte passen.

Als u gaat verhuizen, verbouwen of een nieuwbouwhuis koopt, heeft u een ideaal uitgangspunt. U kunt de lichtposities dan zelf nog bepalen. In mijn lichtplan adviseer ik u dan over de juiste plekken voor lichtpunten.

Mijn lichtadvies bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kennismaking gesprek (verblijvend)
  • Intakegesprek
  • Sfeercollage
  • Plattegrond 2D
  • Verlichtingsplan
  • Omschrijving van de armaturen
  • Adviesgesprek

Dit verlichtingsplan kunt u zelf met de elektricien bespreken en laten uitvoeren, maar ik neem graag de projectleiding en coördinatie op me. Koop de armaturen in en ga uw woning helemaal verlichten met een betrouwbaar en vakkundig elektricien, dat de geplande werkzaamheden snel uit kan voeren. Daarmee neem ik u veel werk uit handen.

Nieuwsgierig geworden?
Neem gerust contact met mij op.

Tarief! Lees hier verder.

Vertel me meer over je interieurwensen