Meubelontwerp op maat

Stijlvol en comfortabel

Zoekt u comfort, gebruiksgemak of vindt u stilistische eenheid met de ruimte en het pand belangrijk?

Perfectie is onze drijfveer. Ik vind het een grote uitdaging om zo perfect en precies mogelijk op de wensen van de klant in te kunnen gaan. Verder ontwerp ik uw meubel op maat, zodat er een eenheid ontstaat in het gehele interieurplan. Uiteraard in samenspraak met u! Zo bent u verzekerd van een uniek interieur, volledig naar uw wens en smaak.

5 a Meubelontwerp Anders Style

Een ingebouwde boekenkast, kamer en suite- kastenwanden met glas, meubelstuk met verschillende functie, een grote eettafel, het complete interieur van een nieuwe showroom

of een exclusief bureau voor in uw eigen praktijk of bedrijf? Alles is mogelijk en ik ontwerp het graag voor u.

Maatwerk stalen binnen-/ buitendeuren met glas

Ook ontwerpt ik stalen deuren met glas. Stalen deuren met glas geeft uw kantoor of woning niet alleen een exclusieve uitstraling, maar zorgt tevens voor veel meer lichtinval en ruimtelijk effect. Ogenschijnlijk lijken de vertrekken groter en krijgt een vertrek qua beleving een open karakter. Bij bewoners en gasten ontstaat een positieve open sfeer.

Mijn ontwerp bestaat uit de volgende onderdelen:

Inhoud

  • Kennismaking gesprek (vrijblijvend)
  • Intakegesprek
  • Ontwerp op maat
  • Adviesgesprek

Dit meubelontwerp en/of deuren ontwerp kunt u zelf met de interieur bouwer bespreken en laten uitvoeren, maar ik neem graag de projectleiding en coördinatie op me. Daarmee neem ik u veel werk uit handen.

Nieuwsgierig geworden?
Neem gerust contact met mij op.

Tarief! Lees hier verder.

Vertel me meer over je interieurwensen