Deze boerderij in Lelystad is in de jaren ’70 door de ouders van de huidige bewoners gebouwd. Op dat moment was er nog geen bedrijf en bezaten ze alleen een lege kavel. Tegenwoordig is het een goedlopend akkerbouwbedrijf, dat onder andere uien en aardappels teelt.

Het woonhuis heeft met zijn vele ramen een vrij uitzicht over de landerijen. De bewoners riepen mij om hulp om van het woonhuis een warme en moderne plek te creëren met een compleet nieuwe indeling. De volledige benedenverdieping mocht ik meenemen in dit plan, dit omvat de keuken, eetkamer, woonkamer, logeerkamer, slaapkamer, badkamer en hal. Eind 2018 heb ik drie verschillende indelingen gepresenteerd.
Na het kiezen van één van de indelingen heb ik het plan verder uitgewerkt en offertes aangevraagd. Vanwege de grote ingreep, omdat er onder andere aardwarmtepomp, vloerverwarming, isolatie van de vloeren en wanden, domotica en constructieve ingrepen worden toegepast, duurt de verbouwing meer dan een half jaar.

Wil je graag het complete interieurontwerp zien of weten wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag bij alle vragen die op je afkomen en geef met veel creativiteit interieuradvies.

Ik verheug mij om kennis met je te maken.
Jutta Junge-Wentrup van Anders Style


Klik hier om de video van dit project te bekijken

 

 

Vertel me meer over uw woonwensen

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Volg me @ Instagram