Opruimen met de DressKids

‘DressKids’ by Anders Style is dé nieuwe staande kledinghanger/stand voor uw kind in de kinderkamer. Dresskids is niet alleen een echte eyecatcher maar stimuleert ook het normbesef bij kinderen. Kortom een meubelstuk wat zowel een educatief als decoratief karakter kent en zorgt voor een opgeruimde kinderkamer!

Dresskids opruimen

Hoe helpt Dresskids opruimen?

Kinderen ruimen niet vanzelf hun kleding op. Ook het klaarleggen van kleding kan soms frustratie opwekken bij kinderen voor wie het niet duidelijk is wat de juiste kleding voor de komende dag is. ‘DressKids’ by Anders Style brengt hier verandering in! U kent vast wel de ‘dressboy’, een meubelstuk om kleding op te hangen. Dresskids is hiervan de kindervariant. ‘DressKids’ by Anders Style motiveert kinderen hun kleding op te ruimen. Daarnaast helpt Dresskids kinderen organiseren en geeft het ze rust en structuur.

DressKids leert uw kind ook al om (samen) te plannen en in te schatten: wat trek ik morgen aan?  Wordt het mooi weer of komt er regen? Is het warm of koud? Is er een speciale gelegenheid vandaag? ‘s Ochtends hangt alles klaar. Dit werkt stimulerend en geeft geen aanleiding tot frustraties. Uw kind hangt ’s avonds de kleding al klaar op de plek waar het hoort: op de ‘DressKids’!

En ’s ochtends de slaapkleding om deze te laten luchten.

Dresskids prijzen

Dresskids Uil zonder lak(+) € 64,50*

Dresskids Uil witte lak           € 99,50*

Dresskids Uil white wash      € 99,50*

Afmeting gemonteerd: 1,22 x 0,52m

* Hier komen de verzendkosten overheen en bij een bestelling wordt een vooruitbetaling verwacht.

U kunt de bestelling via dit contactformulier plaatsen.

Het idee voor Dresskids is in 2010 ontstaan en de eerste modellen bestaan sinds 2011.

Dresskids ‘Meneer de Uil’ is erg leuk te combineren met een kinderkamer in het thema ‘Natuur’ of ‘Bosdieren’!

(+) Onbehandeld berken triplex 18 mm

(+) Deze versie is nog helemaal puur, onbewerkt. Bij de onbehandelde versie is het voor u de uitdaging om er uw eigen stijl aan te geven door de Dresskids in eigen gekozen kleuren te schilderen.

Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Vertel me meer over je interieurwensen

ReCaptcha is disabled in the free version frontend

This form was created by ChronoForms