Aan de rand van Zwolle, dichtbij de uiterwaarden van de IJssel, hebben deze bewoners een helft van een dubbel type herenhuis met een grote, sfeervolle achtertuin.

De bewoners hebben net hun tuin opnieuw aangelegd en hierop zou de woonkamer met de boekenkast en tv meubels moeten aansluiten.

Zij houden van muziek, literatuur en kunst. Vooral voor de vele boeken en CD’s wilden zij graag een fijne oplossing. Verder was de wens om tuin gericht te zitten. Ik heb de kamer door middel van een boekenkast opgedeeld en een compleet nieuw materiaal- en kleurenplan bedacht.

Wil je graag het complete interieurontwerp zien of weten wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag bij alle vragen die op je afkomen en geven met veel creativiteit interieuradvies.

Ik verheug mij erop om kennis met je te maken.

Creatieve groet,
Jutta Junge-Wentrup van Anders Style .

  

Vertel me meer over uw woonwensen





Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Volg me @ Instagram