De huidige woning staat op een prachtige locatie direct aan het kanaal en is gesitueerd op een riant perceel. De bewoners hebben dit object gekocht om onder andere een grote woonkeuken bij aan te bouwen. Na aankoop van de woning schakelden de opdrachtgevers mij in om mee te denken rondom de verbouwing die zij voor ogen hadden.

Na het visualiseren van de sfeer mocht ik naast de indeling van de woonkamer, woonkeuken, hal, slaapkamer en badkamer, meedenken in het keukenontwerp en advies geven voor kleur- en materiaalgebruik en het complete lichtplan uitwerken.

Met dit complete plan begint de opdrachtgever met de aanbouw en verbouw. Met dit ontwerp is de verbinding gezocht tussen oud & nieuw. Het karakteristieke hoofdgebouw blijft intact en door de moderne aanbouw wordt de bestaande stenen schuur verbonden aan het hoofdgebouw.

Wil je graag het complete interieurontwerp zien of weten wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag bij alle vragen die op je afkomen en geef met veel creativiteit interieuradvies.

Ik verheug mij om kennis met je te maken.
Jutta Junge-Wentrup van Anders Style

Klik hier de video van dit project te bekijken

 

Vertel me meer over uw woonwensen





Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Volg me @ Instagram