De huidige woning staat op een prachtige locatie direct aan het kanaal in Wapenveld op een riant perceel. De bewoners hebben dit object gekocht om onder andere een grote woonkeuken bij aan te bouwen. Na aankoop van de woning schakelden de opdrachtgevers mij in om mee te denken rondom de verbouwing die zij voor ogen hadden.

interieurontwerp anders style 2 1598607743

Moodboard

Op basis van de wensen van de klant creëerde ik een sfeercollage. De kernwoorden waren: tijdloos, natuur en comfortabel. In het moodboard zie je veel natuurlijke elementen terugkomen. Mooie, zachte houttinten in combinatie met een vergrijsde blauwtint, die mooi afsteken tegen zwarte elementen. Dat maakt het interieur wat stoerder.

Verder zie je veel aandacht voor natuurlijk licht, door optimaal gebruik te maken van grote ramen en grote glazen deuren, die de verschillende ruimtes in hun afscheiden. Door de transparantie van het glas, blijven ze echter wel met elkaar in verbinding.

Indeling

Na het visualiseren van de sfeer mocht ik naast de indeling van de woonkamer, woonkeuken, hal, slaapkamer en badkamer, meedenken in het keukenontwerp en advies geven voor kleur- en materiaalgebruik en het complete lichtplan uitwerken.

interieurontwerp anders style 3 1598607743

interieurontwerp anders style 4 1598607743

interieurontwerp anders style 5 1598607743

Met dit ontwerp is de verbinding gezocht tussen oud & nieuw. Het karakteristieke hoofdgebouw blijft intact en door de moderne aanbouw wordt de bestaande stenen schuur verbonden aan het hoofdgebouw.

Plan voor de verbouwing en aanbouw

Dit complete interieurplan geeft de bewoners houvast om de aanbouw en verbouw uit te laten voeren.

Klik hier de video van dit project te bekijken

Ga je verbouwen of aanbouwen?

Dit is het ideale moment is om het interieur en de uitbouw op elkaar af te laten stemmen. Het is een gemiste kans om eerst een uitbouw te laten plaatsen en pas in de fase erna interieuradvies te vragen.

Betrek zowel de aannemer als de interieurarchitect zo vroeg mogelijk bij je bouwproject. Zo haal je het maximale resultaat en woongenot uit de verbouwing.

Liggen de plannen om te verbouwen al klaar of ben je al begonnen met de verbouwing? Ik help je graag met alle vragen die op je afkomen en voorzie je van een compleet interieuradvies.

Vraag naar de mogelijkheden

 

Vertel me meer over je interieurwensen