Edwin en Brenda wonen op fraaie en rustige locatie in de wijk Wipstrik in Zwolle. Ze beschikken over een riante helft van een dubbel woonhuis en liepen al een tijdje met de wens om hun woonkamer, keuken en hal opnieuw in te delen en te ontwerpen.

Hun woonwens was om natuurlijke materialen en kleuren te gebruiken. Zo kwamen we tot dit moodboard in een rustige, Scandinavische stijl.

 anders style verbouwing zwolle interieuradvies dsc 3655 1671193561

Nieuwe keukenindeling

De keuken was langwerpig en vrij donker, zonder contact naar buiten. Hiervoor heb ik een totaal nieuwe indeling van de keuken bedacht, zodat de bewoners tijdens het koken kunnen genieten van het vrije uitzicht.

anders style verbouwing zwolle interieuradvies dsc 3663 1671193562

Sfeervolle woonkamer

In de woonkamer werd de oude kachel vervangen en een langwerpig meubelstuk op maat gecreëerd. Hierdoor ontstond de verbinding met de haard en werd de lengte van de ruimte benadrukt. Ook is er een mooie plek voor de televisie en een boekenkast.

Ronde vormen zorgen voor een vriendelijk en knus interieur en komen op diverse plekken in het ontwerp terug, zoals de krukjes en de ronde salontafel/poef. Ook de ronde houten eettafel met stoelen versterken het gevoel van verbondenheid en gezelligheid.

anders style verbouwing zwolle interieuradvies dsc 3660 1671193561

Klanten aan het woord:

“Wij liepen al een poos met het idee onze benedenverdieping te verbouwen en naar een hele andere indeling te gaan. Op enig moment besloten wij Jutta Junge-Wentrup in de arm te nemen om met een ontwerp en stylingadvies te komen. Jutta kwam tot verrassende voorstellen. Bijvoorbeeld met het verplaatsen van de heteluchtverwarming van de keuken naar de hal, maar ook het kookeiland ontwierp zij geheel anders dan wij zelf voor ogen hadden. Vanwege het creëren van een open ruimte, stelde Jutta akoestische panelen voor, in een Scandinavische look. Dit gaf de woonruimte veel warmte en uitstraling en leverde ons veel complimenten op van visite of bezoek.

Jutta hebben wij als een prettige, meedenkende binnenhuisarchitecte en stylingadviseur ervaren. Op basis van een 'moodboard' (Pinterest) is zij aan de slag gegaan, heeft zij een eerste presentatie gemaakt en met ons besproken. In gezamenlijkheid hebben wij toen nog een enkele aanpassing gedaan aan het ontwerp. Hoewel Jutta goed luisterde naar onze reacties en meningen en ook fijn met ons meedacht, stond zij ook voor haar ontwerp. Dat bewees voor ons nog eens dat zij weet waar ze mee bezig is en gaf dat vertrouwen. Jutta nam de tijd voor ons en is uiteindelijk 3 keer bij ons thuis geweest. Daarbij namen we niet alleen haar ontwerp door, maar liet Jutta ook voorbeelden zien van materialisering (zoals de panelen, gordijnen en vloer). Als je voor een grote verbouwing staat, is het inschakelen van een binnenhuisarchitecte en woonstyliste zeker aan te bevelen. Het geeft je verbouwing een hogere kwaliteit. Denk dan zeker aan Jutta, we bevelen haar zeer aan.”

Edwin en Brenda Broekman

anders style verbouwing zwolle interieuradvies dsc 3710 1671193563

anders style verbouwing zwolle interieuradvies dsc 3684 1671193562

Ben jij toe aan een compleet nieuwe woonkamer en keuken?


Ben je niet meer helemaal blij met je huidige interieur? Lukt het je niet om jouw smaak naar je interieur te verhalen. Of ga je binnenkort verhuizen of verbouwen en loop je vast waar je zult beginnen?

Laat me je helpen met een compleet interieuradvies. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op