Reactie van de opdrachtgever:

Onze ervaringen met Anders Style.

Vanwege het overlijden van onze vader en de plaatsing van onze moeder in een verzorgingstehuis, moesten wij ons ouderlijk huis verkopen. Het liefst wilden wij dit zo snel mogelijk gerealiseerd hebben. We schakelden hiervoor Makelaardij Veldkamp en Stam in. Hij adviseerde ons om een binnenhuisstyliste in te schakelen en via hem kwamen wij in contact met Jutta van Anders Style.

Jutta is vanaf het begin van het traject erbij betrokken geweest. Haar heldere en kordate manier van adviseren sprak ons erg aan. Zij gaf aan dat zij met kartonnen meubels werkt en daar konden wij ons niet echt een voorstelling van maken. Het huis was leeggehaald door Ron van InboedelService ‘Goed Opgelost’ en op aanwijzigingen van Jutta had hij de ruimtes gesausd en hier en daar kleine reparaties verricht. Het huis was op een gegeven moment totaal leeg, geen gordijnen, geen lampen, geen meubels meer en Jutta ging aan de slag. Dezelfde avond gingen wij samen met haar bekijken hoe zij het had ingericht. Wij waren aangenaam verrast, het zag er licht, ruim en gezellig uit. De kartonnen meubels waren niet van echt te onderscheiden en de kleuren en haar accessoires maakten het tot een sfeervol geheel gericht op de doelgroep.

Dezelfde week heeft Jutta de foto’s gemaakt voor de presentatie op Funda.nl en ze heeft een 3D impressie gemaakt van hoe een nieuwe keuken er uit zou kunnen zien.

De foto’s waren van een zeer hoge kwaliteit en het zag er prachtig uit, dat wij niet enige waren die dat vonden, bleek uit het feit dat er op de dag van plaatsing op Funda, al een kijkafspraak voor dezelfde middag was gemaakt.

Wij hadden een korte voorbereiding omdat wij voor de landelijke open dag het huis in de verkoop wilden hebben, er was nog een huis te koop in dezelfde straat en we wilden het huis zo snel mogelijk verkocht hebben. Door Jutta in te schakelen en te investeren in de presentatie en aankleding is dit allemaal gelukt. Een week nadat het huis te koop stond is het verkocht, waarbij de interesse en kijkafspraken boven gemiddeld waren.

Kortom wij zijn zeer tevreden over Jutta en haar aanpak en zullen haar bij een volgende woning zeker weer inschakelen en haar bij een ieder die zijn/haar huis gaat verkopen, aan bevelen.

Dirk en Hetty – Fam. Spit

Vertel me meer over je interieurwensen