Op de Golfresidentie te Dronten kochten Karin en Richard een vrijstaande woning met een zonnige tuin en veel privacy. Zij wilden de benedenverdieping opnieuw inrichten en er mochten verbouwingen plaatsvinden. In mijn interieurontwerp heb ik de keukenopstelling veranderd en met een room divider de ruimte anders ingedeeld. Door het plaatsen van vier ramen is de lichtinval verhoogd en verder heeft het interieur een rustige, natuurlijke en strakke uitstraling gekregen.

Bekijk het project en ontdek welke stijlvolle materialen en kleuren er zijn gebruikt.

Op de Golfresidentie te Dronten kochten Karin en Richard een vrijstaande woning met een zonnige tuin en veel privacy. Wonen op de Golf Residentie Dronten is op de eerste plaats wonen in een parkachtige omgeving. Je rijd het park op en de vakantie begint.

Karin en Richard wilden de benedenverdieping opnieuw inrichten en er mochten verbouwingen plaatsvinden. In mijn interieurontwerp heb ik de keukenopstelling veranderd en met een room divider de ruimte anders ingedeeld. Door het plaatsen van vier ramen is de lichtinval verhoogd en verder heeft het interieur een rustige, natuurlijke en strakke uitstraling gekregen.  Het kleurenpalet is licht toegepast met licht groen, blauw en taupe kleuren.

Reactie van de klant:

“Jutta heeft naar volle tevredenheid een interieurontwerp voor ons maakt.  Door haar ruimtelijk inzicht, sfeer - en.kleurgevoel heeft ze ons een goede basis gegeven een interieur in te richten dat bij ons past. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. “

Karin en Richard de Rooij uit Dronten

Wil je graag het complete interieurontwerp zien of weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact met mij op. Ik verheug mij erop om kennis met je te maken.

 

Vertel me meer over je interieurwensen