Vind je woonstijl!

U bent niet tevreden over uw woonstijl, maar u weet ook niet goed wat uw eigen stijl is?

In ‘Vind je woonstijl!’ gaan we samen op zoek naar de basis van uw stijl. In onze zoektocht leert u veel dingen over uzelf en krijgt u concreet en persoonlijk advies.

3 Vind je woonstijl Anders Style natuurlijke materialen en kleuren DSC1452

Onnodige kosten voorkomen

Iets wat er in de winkel zo mooi uitzag, kwam toch niet zo goed uit bij uw meubilair. Het nadenken over kleuren en materialen kostte u veel tijd en ook nog eens extra geld.

U wilt uw woning, voor een bepaalde periode, het liefst in één keer, naar uw smaak inrichten en niet snel op iets uitgekeken raken. ‘Vind je woonstijl!’ is dé manier om uw eigen stijl te ontdekken. Onnodige kosten en tijdverspilling behoren daarna tot het verleden.       

Echt uw eigen stijl ontdekken

In een persoonlijk gesprek leer ik u graag beter kennen. Ik bespreek uw huidige inrichting en waar u graag naartoe wilt. Aan de hand van deze informatie presenteer ik u een sfeercollage die volledig op u en uw situatie is afgestemd. Met mijn stijladvies heeft u een basisstijl in handen waar u altijd vanuit kunt gaan. Ook als u een persoonlijke ontwikkeling doormaakt waardoor uw leefstijl verandert.

Inhoud van mijn inrichtingsadvies ‘Vind je woonstijl!’

De opzet van ‘Vind je woonstijl!’ heb ik vanuit mijn werkervaring ontwikkeld. In mijn werk kwam ik regelmatig mensen tegen die de stijl in hun interieur wilden veranderen maar niet wisten wat hun eigen stijl was. Door dieper op hun persoonlijkheid in te gaan, wisten zij uiteindelijk toch een eigen persoonlijke stijl te creëren.

‘Vind je woonstijl!’ bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 2 á 2,5 uur persoonlijk gesprek
  • Uitgewerkte Collage
  • Adviesgesprek

Na ‘Vind je woonstijl! kunt u zelf aan de slag om uw woning volgens stijl in te richten.Natuurlijk kunt u mij ook inschakelen om uw stijl verder uit te werken naar een interieurplan totaal.

Wilt u nou echt eens uw eigen persoonlijke woonstijl ontdekken?
Neem dan contact met mij op.

Tarief! Lees hier verder.

Vertel me meer over je interieurwensen