Over Martijn de Wit

Martijn de Wit

Martijn de Wit Vloeren werkt uitsluitend met goed opgeleide parketteurs en stoffeerders. Vakmensen die nieuwe vloeren met zorg en gedrevenheid installeren, zowel voor particulieren als bedrijven in binnen- en buitenland. De beste materialen, een zorgvuldige aanpak en vriendelijke service: klanten kunnen altijd rekenen op topkwaliteit.

Een houten vloer met vloerverwarming

Loopt je graag met blote voeten door het huis? Met vloerverwarming onder je vloer is het heerlijk warm, ook in de winter. Martijn de Wit Vloeren heeft jarenlange ervaring met het leggen van vloerverwarming onder vloeren en geeft 10 jaar garantie.

Over de Klimaatbeheerser

De Klimaat
Warmtepompen, airconditioning tot warmteterugwinning
Koelen verwarmen en Airco

De Klimaatbeheerser ontwikkelt doeltreffende klimaatbeheersing voor al uw locaties. Met duurzame en energiezuinige klimaatsystemen streven we naar een gezond binnenklimaat voor al onze klanten. Zo zijn we gespecialiseerd in alle facetten van klimaatbeheersing, van warmtepompen, airconditioning, warmteterugwinning tot domotica.

Zij leveren en installeren uw (stille) airco, waardoor je ook zomers gegarandeerd beschikt over een prettig binnenklimaat. We hebben de nieuwste oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, dus ook voor een luchtontvochtiger of ventilatiesysteem zijn zij in thuis.

Over Piet BoonIMG_2479 kit

Studio Piet Boon ontwerpt hedendaagse architectuur, interieurs en producten op maat voor de internationale luxemarkt. Het merk staat wereldwijd bekend om zijn buitengewone vakmanschap, kwaliteit en visie en onderscheidt zich door de ontwerpfilosofie van verzorgd raffinement.

IMG_2491 boon

IMG_2499 piet IMG_2497 Piet BDia1