Interieuradvies, ontwerp, realisatie en styling

1 Home Kleuren en materiaalplan uitwerken Anders Style DSC1729

Je bent toe aan een ander interieur. Bijvoorbeeld omdat je gaat verbouwen of verhuizen. Je hebt wellicht al een idee van wat je mooi vindt. Maar je weet niet hoe je dat vertaalt naar de juiste indeling, kleuren en meubels voor thuis of op kantoor.

Als interieurontwerper help ik met het creëren van natuurlijke interieurs voor particulieren en bedrijven. Met mijn kennis en creativiteit sta ik aan je zijde. Jouw wensen vormen de rode draad om tot een stijlvol en functioneel interieur te komen.

Het resultaat: een unieke ruimte die jouw identiteit laat zien.

Neem vrijblijvend contact op

Recente projecten

Hieronder vindt je een impressie van een aantal recent afgeronde projecten. Bij mijn portfolio kun je meer voorbeelden bekijken.

Bekijk portfolio

Verbouwing Apeldoorn

Verbouwing van een royale vrijstaande woning.

Hoe pas je een enigszins gedateerde woning aan naar de woonwensen van een jong gezin? Dit gezin groeide uit hun knusse woning in Haarlem en verhuisde naar een ruime, vrijstaande woning in Apeldoorn. De nieuwe bewoners wilden graag een compleet nieuwe indeling van de eetkamer, keuken, hal en bijkeuken.

Grondige renovatie van de kerk 'De Open Poort'

Grondige renovatie van de kerk ‘De Open Poort’

De Open Poort in Hattem was toe aan een grote renovatie en een meer eigentijdse uitstraling. De kerkgemeente bestaat uit jongeren, ouderen en gezinnen. Naast de traditionele rol, heeft het gebouw meerdere functies. Het is een plek waar mensen samenkomen en zich thuis voelen. Gastvrijheid, ontmoeten, natuur en verbinden vormden het uitgangspunt van het ontwerp.

Jutta.jpg
over_jutta.jpg

Over mij

Ik ben Jutta Junge-Wentrup en heb ruim tien jaar ervaring als binnenhuisarchitect en interieurstylist. Zoals de naam’ Anders Style’ al zegt, ontwerp en stileer ik out of the box. Zo krijg je altijd een fris en verrassend interieurontwerp.  
Vanaf de eerste kennismaking neem ik uitgebreid de tijd om je goed te leren kennen. We bespreken je smaak, je voorkeuren en je leefstijl, om ervoor te zorgen dat de ruimte straks echt jouw stijl weerspiegelt.

Meer over mij

Vertel me meer over je interieurwensen

Een kijkje achter de schermen