Anders Style

Pinterest Welke Facebook LinkedIn YouTube

Projectontwikkelaar, vastgoedmakelaar en woningbouwverenigingen

Projectontwikkelaar / Woningbouwverenigingen opgelet!

Als specialist binnen de onroerend goed branche weet u als geen ander hoe belangrijk de eerste indruk is. Als projectontwikkelaar, vastgoedmakelaar of woningbouwvereniging heeft u vaak te maken met leegstaand vastgoed. Het blijkt in de praktijk lastig te zijn voor potentiële kopers of huurders om door de ‘leegte’ van een woning of project heen te kunnen kijken. Om de verkoop of huurders te stimuleren is het daarom beter om de panden in te richten. Het geeft een realistische indruk van afmetingen, sfeer en mogelijkheden. Een potentiële koper of huurder kan zo de eigen inrichting goed ‘meten’ met de ingerichte woning. Anders Style helpt u graag en zorgt voor de WOW!-factor van uw (model)woning of commerciële ruimte. Verras aspirant kopers met uw presentatie op internet, en verleid ze bij bezichtiging!

Meubelverhuur

Anders Style richt leegstaande woningen in met modern huur meubilair. Alle kamers in de woning worden door mij voorzien van nieuwe meubels (à la VT Wonen) & accessoires voor de juiste sfeer. De prijs is inclusief styling, halen, brengen en verzekering. Op het moment dat u de woning heeft verkocht, loopt de huurperiode af en wordt het meubilair kosteloos opgehaald.

Kartonnen meubels

Kartonnen Meubel

Met kartonnen meubels kunt u op een relatief goedkope manier leegstaande of modelwoningen meubileren. Ruimtes zoals keukens, woonkamers en slaapkamers kunnen zo snel en sfeervol worden ingericht. Meubilering is maatwerk, Anders Style informeert u graag op welke wijze uw (model)woning kan worden gemeubileerd.

Modelwoningen

Modelwoningen

Anders Style helpt ook projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen met het inrichten van modelwoningen. Modelwoningen worden volledig gemeubileerd en gestyled. Mocht er meerwerk nodig zijn op het gebied van vloerbedekking en/of (muur)schilderwerk dan kan Anders Style daar ook een passende offerte voor maken.

Verder beschikt Anders Style over een uitgebreid, betrouwbaar en vakkundig netwerk.

Zo kunnen wij u, indien nodig, helpen aan een:

  • Schilder
  • Stukadoor
  • Klussenbedrijf
  • Schoonmaakbedrijf of schoonmaakhulpen
  • Tijdelijke opslagruimte
  • Tuinman/Stratenmaker
  • Verhuisbedrijf
  • Meubelverhuur

Bent u geïnteresseerd?

Neem gerust contact op………

De algemene voorwaarden bij een samenwerking met Anders Style kunt u hier bekijken en downloaden. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Zwolle.

BTW-nummer: NL242923410B01
KvK-nummer: 61572667